21.03.2025 Brighton & Hove Albion - Liverpool FC

Rafał nahorny największy fan czerwonych jedna z jego złotych myśli poniżej

W poprzednich trzech sezonach katem drużyny [Nottingham Forest] był Diogo Jota, który zginął w wypadku samochodowym, więc więcej bramek już nie strzeli

Nic złego tu nie powiedział. Stwierdził fakt. Nie przepadam za Nahornym, ale to była taka typowa afera z dupy. Płatki śniegu się :poop:.

1 polubienie

Dla mnie bardziej niż obraza uczuć, wylewa się głupota cytatu. Jak wiele innych np. szpil

Nie ma chyba ani jednej fanbazy która by go lubiła. Najgorszy komentator w C+. Ale trzeba mu oddać jedno, wkurza wszystkich bez podziału na barwy.

A wiadomo dlaczego bo nie ogladam narazie transmisji. Dołączę za 15 min.

Są korki. Kibice nie mogą dojechać. Tak powiedzieli na C+.

Co oni z kibla ten mecz komentują?

Arne wystrzelony ostatnio, krzyczy, skacze przy linii, w końcu jakieś emocje prezentuje

milner zabijaka

ladnie

Wygląda na to, że Eti nie pogra dzisiaj dużo.

Przemotywowany Milli, w jego wieku trochę dziwne :man_facepalming:t2:

Mam Ekitike na kuponie, że odda celny strzał i na kapitanie w fpl xD

2 polubienia

Nie wiem po co ten kulawy Ekitike wracał na boisko xdd jaja jakieś i debile w tym sztabie naszym pracują

Drewniany dziadek milner mógłby już dać sobie spokój z piłką skoro nie nadąża, zamiast faulować jak śmieć młodszych zawodników

Kibolskie bydło gwiżdże. Myślą, że Ekitike gra na czas? Co za idioci.

Próbował rozbiegać i się nie udało. Co w tym dziwnego?

Fakt, że schodzi od razu do szatni nie napawa optymizmem. Oby to nie był uraz wykluczający go na kilka tygodni

Podobno Isak jest bliżej powrotu niż dalej, zobaczymy co z tego wyjdzie

No pięknie. James “The Brick” Milner wyeliminował nam Ekitiké z gry.

Przydałby nam się taki walczak w środku, który rozgrywa swój 657 mecz w Premier League i wciąż nie odstawia nogi.

To czego mi brakuje u Frimponga to strzał, to nie jest skrzydłowy, za którego go tu uznano. Nie jest to docelowy zastępca Mo. Ciekawe jak teraz jesteśmy ustawieni z Jonesem, powinien wejść jednak Rio lub Chiesa żeby zachować 1 do 1.