Slot ma gościa w koszmarnej formie, nie wychodzi Gakpo absolutnie nic, poza jakimiś przebłyskami, a i tak nie zaryzykuje z niczym ciekawym. Mógłby zrobić cokolwiek sensownego z jakimś dzieciakiem, to woli i tak tłuc Holendrem.
Wina Salaha przy tej bramce, nie wrócił do obrony…oh wait.
Tak na serio, nic się nie zmienia, trochę siłowej gry, pressing i ten zespół nie funkcjonuje, bo pewnie Slot po raz 45 został zaskoczony podejściem do gry przeciwnika.
Ten Łysy ma jakiegoś gwoździa w potylicy czy nie wiem czemu on takie decyzje podejmuje.
Ekitike z urazem i wchodzi Jones. Teraz bramka dla Brighton, trzeba gonić i co? Tym składem?
Gakpo nie zdejmie, Jones wszedł i też go nie zdejmie, pewnie zdejmie Wirtza w 70 minucie żeby dać Rio. Ewentualnie Robbo za Kerkeza bo zdaniem Slota lepiej atakuje. I tak się żyje w tym Liverpoolu.
Po tym meczyku z Galata postanowiłem dać szansę chłopakom i włączyłem meczyk ligowy. Żałuję.
Wrócił synek, wrócił przeciwnik, który chce grać w piłkę i wygrać (w przeciwieństwie do Osranisaray) i już nie jest tak kolorowo. ![]()
Swoją drogą to fascynujące wszyscy gadają o Gakpo ale nikt nie nowi o Konate. Gość jedt beznadziejny większość wylewów w obronie to jego zasługa nikt po nim nie jedzie.
Serio kogos mecz z turasami oszukał?
Patrząc na naszą grę dziwię się, że są tacy, którzy chcą zostawić Skóra na stanowisku, bo “może być gorzej”. Gorzej właściwie być nie może, bo ten skład to pewnie i bez trenera na ławce zajmowałby taką pozycję w tabeli. Przy tak beznadziejnym Liverpoolu zmiana trenera to w zasadzie żadne ryzyko. Nie wierzę, że Arne jest w stanie dać impuls tej drużynie. Mam nadzieję, że Xabi jest otwarty na nowe wyzwanie (na Enrique raczej nie ma szans)
Liverpool jest dziś słaby bo jest zmęczony po meczu w środę
Nie, Liverpool jest słaby bo ma Slota na ławce
Salah jest tak fatalny, ze bez niego przynajmniej cisniemy i mamy sytuacje za sytuacja. Do tego swietnie bronimy
Tak najłatwiej powiedzieć każdemu
Liverpool cały sezon jest zmęczony
Znowu powrót to ligowej rzeczywistości
Przecież my cały sezon tak gramy. Nieważne czy gramy co 3 dni czy co tydzień. To nie jest jednostkowy przypadek takiej gry, tylko regularność w naszym przypadku
Trzeba wierzyć Panowie. Za Arne Slota będzie dobrze wykonana robota
Edit : a nie mówiłem? ![]()
Ale spryciarz Milos
szacuneczek
Brawo Milos,fatalny błąd Dunka
XDDDD komedia
Slota ratują już wszyscy, nawet drużyny przeciwne.
Na szczęście dla Słota znowu dostaje prezenty od rywala