Depresji można dostać oglądając grę gakpo
Arne musi suszarkę odpalić w przerwie, bo gol dla Mew wisi w powietrzu.
Ta odpali ci suszarkę. Taka jak stosuje do włosów
u Arne suszarka nic nie pomoże ![]()
Podejrzewam, że może nie wiedzieć jak taka działa…
Milner się nie pierd*** w tańcu
Po tym meczu to czuję niezły szpital będzie
Wirtza nie ma póki co, ataku nie ma, a co najgorsze zaraz będzie kolejna kontuzja Frimpa. Z tak słabo grającym Brigthon trochę słabo remisować.
Brakuje wiatru z przodu. Brighton tyle miejsca zostawia że aż grzech nie skorzystać
Ta sama klasyczna
co zawsze. Remis zawdzięczamy tylko i wyłącznie błędowi Mew, choć Kerkez zachował się genialnie.
Tragicznie kolejny mecz. Ktos powie ze to tylko Galatasaray.
Tylko czy wedlug tych co tak mowia, uwazaja ze Galata by sie w PL nie utrzymala?
Gakpo to jak cialo obce. Salah w najgorszej formie i tak jest lepszy, bo chociaz cos poklepac potrafi
Zbyt łatwo oddawana piłka w środku pola. Jak na taką ilość pomocników liczyłbym na lepsze utrzymanie tej piłki. Wirtz kompetnie gra sam w tym ataku. Gakpo i Jones nadużywają przetrzymywania piłki. Szkoda że nie wpuścił Rio tylko niewidocznego Jonesa.
I po mocno pressującej, walczącej o każdą piłkę i biegającej drużynie z Galatą nic nie zostało. Szybko poszło.
Jakim cudem ten Minteh nie wyleciał za drugie żółtko z boiska to wie tylko angielski nomen omen
patałach z gwizdkiem ![]()
Brighton jest dzisiaj do ogrania tylko trzeba ich bardziej przycisnąć. W drugiej połowie tak najpóźniej w 65 minucie Rio za Florka którego rywale przestawiają jak pionka.
Do boju The Reds, po 3 punkty ![]()
![]()
![]()
![]()
Liga mistrzów, a premier league dwa różne światy. Zupełnie inny obraz drużyny w ciągu kilku dni. Wystarczy brak jednego, dwóch piłkarzy i nie ma gry.
Tak, bo obecność Salaha by coś zmieniła…
Chociażby po to, żeby Curtis mógł się przygotować do zmiany, dostać odpowiednie instrukcje, założyć koszulkę, Ochraniacze itp. A żeby gra bez niego się dłużej nie toczyła.
Ale żeby to wiedzieć trzeba trochę pomyśleć, chociaż nie wiem czy trzeba, bo to w sumie logiczne.. nie wiem, ale się przy*ebie
Mi się wydaje, że nie potrzebnie cała drużyna się oszczędza. To nie jest to tempo co w środę
Gakpo wolniejszy od Milnera, niedługo kukła treningowa go prześcignie ![]()