21.03.2025 Brighton & Hove Albion - Liverpool FC

Spokojnie, zaraz się rozkręci. Czekamy na Arne time

1 polubienie

Aha i Frimpong schodzi a Gakpo dalej „gra” okej okej zrozumiała decyzja panie trenerze

1 polubienie

Synek nadal na boisku !

Slot ty to po prostu zasługujesz na stratę punktów.

2 polubienia

Ale spotkań my już rozegraliśmy w tym sezonie koło 50. To, że w paru coś się udało to żaden wyznacznik

1 polubienie

jak się nie biega to się dostaje wpierdol i tak co tydzień. Czy kogoś to dziwi?

5 polubień

Gakpo zostaje, no to lecimy

1 polubienie

No ale to jedyny gość który hmm może grać na ataku, a frimp gra słabo dizs

Owszem, ale to były mecze zazwyczaj w lidze mistrzów. Wydaje mi się, że to po prostu kwestia spięcia się zawodników na rozgrywki europejskie. Jakby to była wizja i pomysł trenera na kryzys to by się forma w miarę utrzymała na następne mecze. A tak to dobry mecz w LM, a potem powrót do żałości w premier league xd

Robią nas dzisiaj 35 letni Welbeck a środek pola miażdży 40 letni Milner,co ja kurna oglądam….

12 polubień

Jak to co, Slottoball

1 polubienie

A i tak jest zwykle jednym z lepszych na boisku.

Dzień, w którym z tego klubu znikną twory pokroju Jonesa, Gakpo, Frimponga, Slota, Konaté czy Gomeza, będzie dla mnie ogromną ulgą.Mamy 31 kolejkę, a w defensywie wciąż wyglądamy jak zespół bez jakiejkolwiek struktury i powtarzalności. Trudno zrozumieć, jak ten sztab został zbudowany i dlaczego wciąż powiela te same błędy.A teraz znowu przesuwanie naszego najlepszego pomocnika na prawą obronę…

Dawac Chiese za niego. Gorzej nie bedzie. Albo.kogos z u18 byle byl to napastnik

1 polubienie

Dobrze, że Gruzin bo już dawno by było po meczu.

5 polubień

był w tym sezonie jakiś mecz w którym 1 straciliśmy gola i go wygraliśmy? Bo nie kojarzę. Nawet z Galatą 1-0 w 6 minucie i chłopakom tak bardzo się nie chciało że nawet 100 km nie przebiegli w cały meczu

Ale Konate pilke wyprowadzil japrdl

1 polubienie

Tak słabego mistrza Anglii nie było od czasów lester xD

3 polubienia

Kurna ale nas tym varem robią. To wyjście sam na sam kolejna 100% dla jakiegoś Brighton kto to widział haha oszukują nas xd

Mama znowu najlepszy na boisku. Wstyd było trzymać takiego gościa tak głęboko schowanego w szafie. Oczywiście nie ujmuje nic aliemu ale Gruzin to klasa

ej jak na gre bez obrony, skrzydlowych, ataku i srodka pomocy to nie jest tak zle