Z minuty na minutę coraz bardziej irytuje mnie ta drużyna a w zasadzie to trener a dokładniej brak jakiegokolwiek pomysłu na grę. Tu momentami w fazie ataku widać jakieś dziwne 4-1-5? Nie wiem. Nie mamy polotu, pomysłu, dosłownie nie mamy niczego. Wydana kupa szmalu a światełka w tunelu nawet nie widać.
Lejemy najsłabszą defensywę Bundesligi. Dobrze, że zaczęli grać ofensywnie i ich stoperzy ustawili się na naszym 40. Metrze to byliśmy w stanie strzelić bramkę xD
Szybka kontra i dwa różne, jak nie my. Jednak można inaczej zdobywać bramki. Czy były one łatwiejsze do zdobycia, bo nas odpuścili ? Nie masz problem, to także trzeba umieć wykorzystać. Kontrolujemy ten mecz, bo widać, że gospodarze mają jeszcze sytuacje.
No i dobrze. Wreszcie może odkujemy tą złą passę nie ważne jak. Hugo pięknie dzisiaj gra, podłącza sie do akcji, pokazuje się kolegom czego trochę brakuje mi przy Isaku. Chciałbym żeby na drugą wyszedł fede zamiast gakpo
Mam nadzieje, że teraz slot zrobi rotacje i wpuści Chiese za Gakpo. Cody odpocznie, Fede wchodzi na prawą, Ekitike na lewo, Wirtz na 10. Może to zacznie jakoś wyglądać bo na razie strasznie nasi się dublują. Dobrze, że Eintracht jest jeszcze gorszy w bronieniu stałych fragmentów niż Liverpool.
Skończ pan wstydu oszczędź, gramy z pionkami co bronić nie potrafią i strzeliliśmy 2 bramki po rogach, a jedną bo byli całą XI na naszej połowie, jak się cofnęliśmy. Co jeśli było zamierzone, to całkiem sprytne, a jak było nieporadnością to wygranych się nie osadza
Dopóki forum nie zacznie działać płynnie, to powinna być możliwość komentowania na stronie. Jeśli chce się wprowadzać pewne restrykcje w zakresie komentowania to nalezy najpierw technicznie przygotowac się do tego, a dzisiaj to po prostu wyższy poziom żenady jest. Przez większość połowy brak możliwości wejścia na forum.
To jest dość niepoważne traktowanie użytkowników. Z jednej strony blokować możliwość komentowania na stronie, a z drugiej dopuszczać do tak fatalnego działania forum w trakcie spotkań
gra beznadziejna, żeby nie stałe fragmenty to bysmy leżeli.
Pisałem, że poruszanie Ekitike i Isaka to przepasc, jak on wyszedl do tej kontry, że sobie jeszcze z piłką wyprzedził obrońce.
Wynik się zgadza, ale nie rozumiem tego w jaki sposób my próbujemy grać. Slot chyba postanowił być wizjonerem i zrezygnował ze środka pola. Szkoda, że to się z tym jego ostatnimi komentarzami okołomeczowymi składa bardziej w jakąś sektę aniżeli w jakąś rewoulację.