22.10.2025 Eintracht Frankfurt - Liverpool FC

Jones pajacu nie graj każdej piłki do tyłu! :enraged_face:

1 polubienie

On niestety inaczej nie potrafi

1 polubienie

Szobo mógł się bardziej przyłożyć do tego strzału

W sumie zszedł Isak i jakoś z przodu ta piłka chodzi :winking_face_with_tongue:

To Curtis kółeczko podanie do tyłu Jones

Nareszcie asysta Wirtza brawo

2 polubienia

Dla mnie i tak najlepszy ostatnimi czasy jest Szobo, gość jest fenomenalny na tle kolegów

6 polubień

Wirtz przełamał się akurat z zespołem z Bundes, pewnie dlatego, że ta liga to Jego poziom…

O co chodzi ludziom, którzy narzekają dzisiaj na grę? Przecież my mogliśmy strzelić w samej pierwszej połowie 5 bramek (sam na sam Isaka + główka). W drugiej spokojnie dołożyć jeszcze ze 2 oprócz gola, gdyby nie bramkarz Eintrachtu. Stracona bramka moim zdaniem nie powinna zostać uznana bo Wirtz był ewidentnie faulowany i pociągany za rękę przy stracie. Dziwię się, że VAR tego nie odwołał. Sędzia ewidentnie puszcza drobne faule w grze.

Nie gramy naszego absolutnego topu, ale gramy całkiem dobrze i efekty widać w wyniku. Bez porównania z poprzednimi 3 meczami.

2 polubienia

Ło matko Florek zagrał jak… profesorek :soccer_ball::zany_face:

2 polubienia

Szobo i tak trzeba strzelać przecież potrafisz

Brawo Florian :heart: złota piłka

Ale też jaki rywal, oni średnio tracą po 2,5 bramki na mecz w Niemczech. Ciężko na tle takiego rywala nie wyglądać dobrze, a i tak bramkę straciliśmy pierwsi.

Fajny mecz na przełamanie, może przybędzie pewności siebie i lżejsze nogi będą w następnych spotkaniach :waving_hand:

1 polubienie

Fajny ten Eintracht…

3 polubienia

Szobo mistrz, Florek król asyst :flexed_biceps::blush:

Ale się odblokowali chłopaki. Idealny mecz na przełamanie tych, którzy mieli coś do udowodnienia. Tak powinno się zamykać mecze, brawo brawo za dzisiaj.

4 polubienia

Nie mogli tak strzelac w niedziele?

1 polubienie

Dokładnie. O ile w zeszłym sezonie bardzo ceniłem sobie elastyczność taktyczna slota tak teraz wygląda to jak bałagan.

Oczywiście jestem absolutnie przeciwny jakiejkolwiek dyskusji o wymianie managera. Bardziej mnie ciekawi jak zaletą może w piłce zaraz przeistoczyc się w wadę.

Szobo MVP.

Od początku sezonu pokazuje że możemy tu kupić nawet gościa za 200m. On ma za duże jaja żeby odpuścić

United coś tam broniło xD Eintracht trochę się wstydzi

Akurat taki Eintracht to by Leeds jebnelo xd ale dobrze, brawo za przełamanie

1 polubienie