25.05.2025 Liverpool FC - Crystal Palace

Nie będzie, przychodzi piękny Florian.

Nottingham spada na bambus (do LE), może kogoś się od nich wyciągnie?

no mozna sie tak pocieszac, ale no zyczeniowe bardzo. graven pieknie konczy. jajca, radosny fyutbol

No i pięknie Ryan z czerwoną, więc pierwsze mecze gramy bez Holendra, czy te kartki się jakoś kasują ?

No to Ryan 3 mecze pauzy od nowego sezonu xD

@Ralf088
Przechodzi to na kolejne rozgrywki.

@Lenii
3. Bezpośrednia czerwona to 3 mecze.

1 polubienie

Straszny klops. Ile meczów w przyszłym sezonie bez Ryana nas czeka?

graven zawiasy od przyszlego sezonu, beka

To chyba jeden mecz o tarczę wspólnoty i dwa mecze ligowe ?

zapewne 3 spotkania?

to co teraz strzelanie cp? z 3-0 wbija na upokorzenie NASJLABSZEGO MISTRZA W HISTORII?

Serio istnieje taki głupi przepis ? :rofl::rofl: Asysty i bramki też przechodzą na następny sezon ?

P.s dobrego tipa dał mu Slot na ucho

Szkoda Gravena. Za tę pierwszą sytuację nie powinien w ogóle dostać żółtej kartki, bo tam zwyczajnie wpadł i poleciał na rywala.

Przy drugiej akcji też wyglądało, jakby wpadał w poślizg więc od razu czerwo to przesada. Tak na dobrą sprawę, to powinna być jego pierwsza żółta w meczu…

Dobra, jeden mecz zawieszenia na bazie takich fauli z tego sezonu. Bez tragedii.

Everton gol newcastle poza lm

Za brutalne faule są trzy mecze. Za DOGSO jeden

2 polubienia

Ale jaja obecnie Newcastle jest poza LM.

ISAK

Ale żenada xdd Dobrze że ten sezon już sie kończy

dosłownie wspaniały styl i koniec sezonu naprawdę myślałem,że nic nie oczekuję ale to jest DRAMAT

Ale to ty użyłeś tak głupiego argumentu?

Jeszcze nie widziałem żeby ktoś na tle 2 zdań sam sobie zaprzeczył.

Konkluzja prosta. Notuje mniej asyst,niej strzela, zdecydowanie mniej pracuje na boisku ale jest lepszy.
Ok

Jeszcze samobój z przewrotki i można iść po puchar

1 polubienie

Człowieku…Przez 2/3 sezonu oglądam Diaza z zakrwawionymi oczami, a ty mi go tutaj będziesz przechwalać jaki to on nie jest zajebisty xD.

Zostaw go sobie w FM’ie bo on latem wylatuje i robi papatki do Barcelony za 80 milionów :slight_smile: