Ale kontra dobre to było
Z takim impetem i energią wpakował jak Sadio Mane za starych dobrych czasów
ważne że 2/2 mecze bez straconego gola jako pierwsi, bo w zeszłym sezonie można było stawiać domy na to
Cała ta kontra wyglądała jak za Jurgena
Robbo już drugą taką piłka na kontrę rywala…
Robbo od tamtego sezonu powinien już być tylko rezerwowym
No cóż- problem z lewą stroną jest już od finału z Realem w LM.
To tylko i wyłącznie się pogłębia.
ojjj Arnoldzik jak został na prostych nogach
Arnolda nadal tak łatwo ograć
Co on nie ćwiczy tych pojedynków czy jak xD
Słaba połówka w naszym wykonaniu.
żeby była powtórka z poprzedniego meczu gdzie na drogę część wyszedł inny zespół, bo skończy się remisem.
Szobo - nie wiem jak was, ale mnie irytuje jego gra, nie tylko dziś. Licze na Elliotta w drugiej.
coś cichutko na tym anfield, czy tylko mi sie tak wydaje
Konate i Diaz do pochwały. Reszta nierówno, za to robbo i salah zjebka. Niestety robbo kolejny mecz wygląda słabo. Brak zakupu lewego obrońcy odbije nam się czkawka. Przydałoby się zluzować gravena i…
Dupa. Tragedia
Na razie Slotball nie istnieje. Wszystkie gole lub akcje to duch Jurgena.
Ale co ogólnie cię irytuje? Ja osobiście liczyłem że będzie miał on większą odwagę i weźmie bardziej gre na siebie, ale walczenosci odmówić mu nie można
Hmm… przecież nikogo na rynku nie ma odpowiedniego, dlatego poczekamy. Nawet gruzińskiego bramkarza odpuściliśmy, bo Alisson okazał się zdrajcą FSG i nie chce dać im zarobić, dlatego bardziej się opłaca go zostawić, trochę za karę to FSG zrobi, ale no cóż… piłkarz ma prawo odmówić, nie musi dać zarobić właścicielom.
Generalnie to wyglądamy słabo. Bardzo szarpany mecz. Trochę mecz z Ipswich, ale ci grają bardziej odważnie i dali nam opcję na ładną kontrę.
Środek słabiutko, jeżeli chodzi o jakąś dystrybucję futbolówki to znowu paradoksalnie najlepiej wygląda Ryan.
Salah to chyba pojedynku nie wygra już nigdy.
Całe lato wspominałem o ait nourim dziś popisał się fenomenalna asysta w meczu z Chelsea. Ricardo calafiori jeśli bysmy chcieli grać tam stoperem. Nazwisk jest sporo. Jednym z nich napewno nie jest tsimikas
Wiesz że kalafior jest w Arsenalu?
Skąd info że odpuściliśmy Mamardashviliego?