Nie myślałem że kiedyś to napiszę ale mam nadzieję że w przerwie wejdzie Endo, Gravenberchowi na ŚPD nie zaufam nigdy a z głupią żółtą to już się boję o niego
No jego gra ogólnie. Nie wiem jak to ująć
Mam nadzieję, że Salah mi zamknie mordę, jak w zeszłym tygodniu. Jednak dziś to nawet jednego udanego zagrania nie miał póki co…
Ale Salah dziś totalnie drewniany, jeszcze takiego go nie widziałem
Alli zmotywowany przyjściem Gruzina
Ale w zeszłym tygodniu było podobnie. Przegrane pojedynki i właściwie 60minut słabiutko. Dziś podobnie jak ty liczę na powtórkę, choć nie ukrywam że lepiej gdyby miał większą konsekwencje w trakcie meczu
Kuwra co oni grają, piękna akcja, ony jak najdłużej bez kontuzji bo ci chłopcy mają dużo możliwości
tak, potencjał jest ogromny przy kreowaniu zwłaszcza przy trencie i Macu, ale musi sie to chyba wszystko zazębić i zatrybić. Ach tym bardziej mam wrażenie ze jednego dwóch zawodnikow tam brakuje do fajnego zespołu
Wchodzi Carvalho, to jest wręcz przeznaczenie że on pewnie strzeli na 1-1
W ogóle tu niektórzy widzieli u nas Mbuemo, a mocno się tu narzeka na Diaza. Ja mam wrażenie, że Diaz jest z dwie klasy lepszym zawodnikiem.
Trzeba walnąć kolejną bramkę, bo Fabio na pewno ukąsi.
Mam nadzieję, że teraz Carvalho nie wpakuje czegoś, miał być cudownym dzieciakiem i naprawdę myślałem, że będzie naszym solidnym graczem. Ale jego mentalność chyba też mu nie pomogła.
The Egyptian king xd
Diaz dziś świetne spotkanie, za to Jota mocno przeciętne, poza asystą w sumie nic ciekawego i kilka akcji zepsuł.
W końcu Jest na boisku Darwin, coś czuję, że coś strzeli
Gramy dużo lepiej z tyłu. Sztos. I znowu druga połowa totalna dominacja. Dziś konate potwierdził że zdrowy może być topówy totalna dominacja. No i duży plus diaza. Ludzie my zarzucali zła decyzjnosc i słabe kończenie. Dziś wręcz przeciwnie brawo
Nie jest to może heavy metal w wykonaniu Jurgena ale jak na razie mamy na chwilę obecną 6 punktów po 2 spotkaniach, brak straconej bramki. Mądrze teraz rozgrywamy przy prowadzeniu 2:0, nie rozumiem tych co chcieli sprzedawać Salaha, może nie gra już tego co kiedyś ale robi różnicę.
Balerina TAA już się obraża.
Virgil dziś pożarł mbuemo. Jak pęta. Sorki ale to nie jest gość na Liverpool
dawać chłopy, jeszcze dwie bramki i mamy lidera xD
A przypadkiem to kiwanie głową nie było do pracownika który oferował mu ręcznik?
Swoją drogą to nie rozumiem zmieniania Trenta kiedy jest w tak świetnej formie, rozumiem że chce dać minuty Bradleyowi, ale może spróbować zdjąć Macca/Szobo i wrzucić Trenta do środka na te 15 minut