25.08.2024 Liverpool - Brentford

Nie myślałem że kiedyś to napiszę ale mam nadzieję że w przerwie wejdzie Endo, Gravenberchowi na ŚPD nie zaufam nigdy a z głupią żółtą to już się boję o niego

No jego gra ogólnie. Nie wiem jak to ująć

1 polubienie

Mam nadzieję, że Salah mi zamknie mordę, jak w zeszłym tygodniu. Jednak dziś to nawet jednego udanego zagrania nie miał póki co…

1 polubienie

Ale Salah dziś totalnie drewniany, jeszcze takiego go nie widziałem

Alli zmotywowany przyjściem Gruzina :slight_smile:

1 polubienie

Ale w zeszłym tygodniu było podobnie. Przegrane pojedynki i właściwie 60minut słabiutko. Dziś podobnie jak ty liczę na powtórkę, choć nie ukrywam że lepiej gdyby miał większą konsekwencje w trakcie meczu

1 polubienie

Kuwra co oni grają, piękna akcja, ony jak najdłużej bez kontuzji bo ci chłopcy mają dużo możliwości

1 polubienie

tak, potencjał jest ogromny przy kreowaniu zwłaszcza przy trencie i Macu, ale musi sie to chyba wszystko zazębić i zatrybić. Ach tym bardziej mam wrażenie ze jednego dwóch zawodnikow tam brakuje do fajnego zespołu

Wchodzi Carvalho, to jest wręcz przeznaczenie że on pewnie strzeli na 1-1

W ogóle tu niektórzy widzieli u nas Mbuemo, a mocno się tu narzeka na Diaza. Ja mam wrażenie, że Diaz jest z dwie klasy lepszym zawodnikiem.

5 polubień

Trzeba walnąć kolejną bramkę, bo Fabio na pewno ukąsi.

Mam nadzieję, że teraz Carvalho nie wpakuje czegoś, miał być cudownym dzieciakiem i naprawdę myślałem, że będzie naszym solidnym graczem. Ale jego mentalność chyba też mu nie pomogła.

The Egyptian king xd

Diaz dziś świetne spotkanie, za to Jota mocno przeciętne, poza asystą w sumie nic ciekawego i kilka akcji zepsuł.

W końcu Jest na boisku Darwin, coś czuję, że coś strzeli :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Gramy dużo lepiej z tyłu. Sztos. I znowu druga połowa totalna dominacja. Dziś konate potwierdził że zdrowy może być topówy totalna dominacja. No i duży plus diaza. Ludzie my zarzucali zła decyzjnosc i słabe kończenie. Dziś wręcz przeciwnie brawo

4 polubienia

Nie jest to może heavy metal w wykonaniu Jurgena ale jak na razie mamy na chwilę obecną 6 punktów po 2 spotkaniach, brak straconej bramki. Mądrze teraz rozgrywamy przy prowadzeniu 2:0, nie rozumiem tych co chcieli sprzedawać Salaha, może nie gra już tego co kiedyś ale robi różnicę.

9 polubień

Balerina TAA już się obraża.

1 polubienie

Virgil dziś pożarł mbuemo. Jak pęta. Sorki ale to nie jest gość na Liverpool

dawać chłopy, jeszcze dwie bramki i mamy lidera xD

A przypadkiem to kiwanie głową nie było do pracownika który oferował mu ręcznik? :slight_smile:

Swoją drogą to nie rozumiem zmieniania Trenta kiedy jest w tak świetnej formie, rozumiem że chce dać minuty Bradleyowi, ale może spróbować zdjąć Macca/Szobo i wrzucić Trenta do środka na te 15 minut