Halo!! Dziura w obronie!!!
gdybym miał pisać coś o sędziach dzisiaj to zostałbym zcancelowany
Sędzia chyba fan Milanu ![]()
obrona to u nas nieistniejąca formacja
Gra tam Tsimikas, Kerkez i Bradley.
Dosyć ofensywne ustawienie, a zważając, że na 6 jest Morton to czego się tutaj spodziewać?
Kiedys kibic Liverpoolu z Azji tłumaczył, że Azjatom kibicuje cała Azja. Mówimy o tej dalszej Azji a nie np. Izraelu. Coś jak Polacy polskim drużynom w pucharach.
Bardzo lubiany jest Tottenham ze względu na Sona. Również w Tajlandii, mimo to że jest Koreańczykiem. Wcześniej United kibicowała cała Azja bo Kagawa.
Jones gra gra i nic z tego nie ma ![]()
Czyli jego kariera w pigułce.
co za kurizoalna bramka na 2:4 ![]()
Tsimi ładne podanie na koniec
Tsimikas się nie nadaje do tego klubu
Nie ma za bardzo co przywiązywać większej wagi do tego meczu. Było widać zalążek dobrej gry gdy na boisku był Salah z Flo, wtedy brakowało kogokolwiek na atak, tak to Flo powinien mieć przynajmniej 1 asystę.
To jest pierwszy sparing z jakimś poważnym rywalem a przypominam że oni obecnie głównie poprawiają kondycję i wytrzymałość i są po prostu wypaleni fizycznie i psychicznie. Już pomijam eksperymentalne składy gdzie z 6 ludzi to rezerwa, głęboka rezerwa lub juniorzy.
Tsimikas pierwsza asysta w roli środkowego obrońcy, a hejterzy greckiego boga dalej będą hejtować.
Pytanie na ile mieli wywalone na ten mecz. Wiadomo, że inaczej się gra na całego, inaczej kiedy masz z kim grać na boisku, a nie są to losowi koledzy. Ten mecz jeśli już to pokazał, że braki w obronie mamy.
o panie co tam dzis wjechalo ![]()
Ma znaczenie bo znowu za chwile po meczu bedzie pierdolnik na stronie i wysyp kibiców Arsenalu z wodogłowiem.
Ja tam tylko wiem, że Japonia nie znosi Chińczyków i na odwrót
Trzeba im wybaczyć, większość z nich wpisuje kanoniezy.com i myśli że strona już nie działa
Szkoda, pierwsza porażka w sezonie. Liczyłem na sezon bez porażki
Obawiam się, że ten przyszły sezon może własnie tak wyglądać ze względu na dużo zmian. Będziemy przeplatać dobre mecze ze słabszymi. Nowi boczni obrońcy, praktyczne nowy atak. Będzie potrzeba zgrania się ich wszystkich. Dziś strasznie pomieszany ten skład i nie wynik najważniejszych tylko budowanie kondycji.
@adamne. Fajnie się czyta takie coś, że kontuzja mr gomeza pokrzyżowała plan na mecz sparingowy. Potrzebujemy min 2 ŚO w te okienko. Konate też lubi złapać uraz, Gomez to pewnie wróci w październiku, ale ja go wogóle już od dłuższego czasu nie liczę. Mamy zostać z 3 SO? I Endo jako 4? Nie róbmy jaj bo stracimy przez to sezon…