Bradley w obronie gra tak źle, że zaczynam tęsknić za grą w obronie Trenta.
A Bradley to dał z siebie całe 5% gdy chciał zatrzymać wejście Whartona
Mówiłem że cięższy mecz niż z Newcastle to się że mnie śmiali. Dobra drużyna.
Zresztą nie płaczcie. I tak wygramy xd
Budujemy atak i Palce spycha nas do obrony xD komedia.
Bradley na prawej obronie to zerowe zagrożenie w ataku, żadnej wrzutki na Isaka, żadnego obiegu Salaha. Cofnięty jakbyśmy grali z City z obawy przed Doku. Z drugiej strony w ogóle nie ma akcji Kerkeza i Wirtza. Jak dodany do tego słabą pomoc i zero piłek do Isaka to mamy co mamy, czyli zero zagrożenia i pomysłu.
Po przerwie zmiany chyba nieuniknione.
Chyba chłopaki mieli jakieś złe przygotowanie do meczu.
Za ciężko trening?
Wyglądają jakby mieli nogi z ołowiu i brak sił żeby podać czy strzelić.
chyba do sezonu, w kazdym meczu, poza 1 polowa z atletico, lfc wyglada gorzej od rywala
Rzygać się chce od tego Waszego narzekania i pierdolenia ![]()
Kanapowi fani z piwkiem w ręku
W 4 nie ma szans wywieźć korzystnego wyniku.
Pomóc CP tylko ze słabiakami wygrywa, w sumie jak, co kolejkę grają z takim Liverpoolem, to się nie dziwię, tu powinno być z 4-0
Niech oni już zejdą do szatni, a Slot przypomni sobie jakiś pomysł na zwycięstwo bo to najgorszy mecz jaki widziałem od meczu z PSG.
Ten mecz się układa tak, że go pewnie wygramy 2:1 xd
Jak gramy źle to mamy udawać że jest dobrze ?Mozemy narzekać ale ja wierzę że wygramy
Wszystkie zagrożenia idą po stronie braci pierdolec ( Braldey i Konate) Szobo na PO, Gakpo/Rio musi wejść. I Gomez za Konate.
Bradley: nie umie bronić, nie umie trzymać lini, nie umie dośrodkowywać. Taka szybsza wersja Flanagana.
On w zasadzie większość meczów jest tragiczny. Dobry okres za Kloppa i mecz z Realem mocno zamazuje ten obraz.
Lubię Bradleya,ale dziś gra tragicznie
Bradley teraz zamiast dać zgranie do tego Kerkeza to daje wrzute na pałe…
Dlaczego nie ma zwrotnego podania kiedy nie ma obrońcy z boku, kilka razy można było odegrać to Kerkez oddaje do tyłu. I nie, nie byłoby spalonego.
Piłkarze za pierdyliardy, galacticos na każdej pozycji, a gniecie ich randomowy zespół środka tabeli.
Slot jest do zwolnienia.
Chłopy w b klasie lepiej wrzucaja piłkę od Bradleya
Patrząc na to jak wygląda ten mecz to ten wynik jest na razie sukcesem.