27.09.2025 Crystal Palace - Liverpool FC

Bradley w obronie gra tak źle, że zaczynam tęsknić za grą w obronie Trenta.

A Bradley to dał z siebie całe 5% gdy chciał zatrzymać wejście Whartona

Mówiłem że cięższy mecz niż z Newcastle to się że mnie śmiali. Dobra drużyna.

Zresztą nie płaczcie. I tak wygramy xd

Budujemy atak i Palce spycha nas do obrony xD komedia.

Bradley na prawej obronie to zerowe zagrożenie w ataku, żadnej wrzutki na Isaka, żadnego obiegu Salaha. Cofnięty jakbyśmy grali z City z obawy przed Doku. Z drugiej strony w ogóle nie ma akcji Kerkeza i Wirtza. Jak dodany do tego słabą pomoc i zero piłek do Isaka to mamy co mamy, czyli zero zagrożenia i pomysłu.

Po przerwie zmiany chyba nieuniknione.

Chyba chłopaki mieli jakieś złe przygotowanie do meczu.

Za ciężko trening?

Wyglądają jakby mieli nogi z ołowiu i brak sił żeby podać czy strzelić.

chyba do sezonu, w kazdym meczu, poza 1 polowa z atletico, lfc wyglada gorzej od rywala

Rzygać się chce od tego Waszego narzekania i pierdolenia :face_vomiting:

Kanapowi fani z piwkiem w ręku

6 polubień

W 4 nie ma szans wywieźć korzystnego wyniku.

Pomóc CP tylko ze słabiakami wygrywa, w sumie jak, co kolejkę grają z takim Liverpoolem, to się nie dziwię, tu powinno być z 4-0

Niech oni już zejdą do szatni, a Slot przypomni sobie jakiś pomysł na zwycięstwo bo to najgorszy mecz jaki widziałem od meczu z PSG.

2 polubienia

Ten mecz się układa tak, że go pewnie wygramy 2:1 xd

Jak gramy źle to mamy udawać że jest dobrze ?Mozemy narzekać ale ja wierzę że wygramy

2 polubienia

Wszystkie zagrożenia idą po stronie braci pierdolec ( Braldey i Konate) Szobo na PO, Gakpo/Rio musi wejść. I Gomez za Konate.

Bradley: nie umie bronić, nie umie trzymać lini, nie umie dośrodkowywać. Taka szybsza wersja Flanagana.

On w zasadzie większość meczów jest tragiczny. Dobry okres za Kloppa i mecz z Realem mocno zamazuje ten obraz.

2 polubienia

Lubię Bradleya,ale dziś gra tragicznie

Bradley teraz zamiast dać zgranie do tego Kerkeza to daje wrzute na pałe…

1 polubienie

Dlaczego nie ma zwrotnego podania kiedy nie ma obrońcy z boku, kilka razy można było odegrać to Kerkez oddaje do tyłu. I nie, nie byłoby spalonego.

Piłkarze za pierdyliardy, galacticos na każdej pozycji, a gniecie ich randomowy zespół środka tabeli.

Slot jest do zwolnienia.

Chłopy w b klasie lepiej wrzucaja piłkę od Bradleya

Patrząc na to jak wygląda ten mecz to ten wynik jest na razie sukcesem.