To tylko Karabach, a my musimy zacząć łapać punkty w lidze.
Dla mnie ten mecz ma tylko jeden zły scenariusz, ale zacznę od dobrych.
-Liverpool wygrywa. Super
Liverpool przegrywa i w klubie przestają tolerować to cos zwanego “trenowaniem"
-Remisujemy jak to bywa w ostatnim czasie w paskudnym stylu co pozwala zająć nam miejsce w 8 czyli na tyle “godziwe” że holenderski marzyciel zostaje z nami dalej.
Dlaczego taki sklad? Bo podstawowi gracze i tak wyglądają źle. Może najwyższa pora dać szansę zmennika. Jasne kilku z nich grywa w pierwszym składzie i to całkiem przeciętnie ale skoro poziom naszej gry nas nie broni to niech będzie chociaż świeżość. Za salaha może być chiesa, ale nie wiem czy to na jego zdrowie
Bardzo wątpię w jakieś zmiany w składzie oprócz wymuszonej na środku obrony. Qarabach już trochę pkt zdobyło, będą gryźć trawę aby dostać się do baraży. Mają nawet więcej pkt niż potężne PSV, które rozbiło nas w drobiazgi na Anfield.
Slot potrzebuje zwycięstw, plus sytuacja w LM jest jedynym jego punktem, gdzie idzie dobrze w porównaniu do PL. Będzie katował ta sama garstkę graczy do końca sezonu aż im odpadną nogi, a nawet i wtedy będą wystawiani dalej w składzie.
Gramy na dwie 8mki w środku boiska. Jones by się przydał, żeby zluzować Maccę/Szobo. Kontuzja? Reszta była do przewidzenia, że tak to mniej więcej musi wyglądać, bo rezerwowi nadają się do tarcia chrzanu a nie LM.
Dlaczego przede wszystkim Nyoni i Ngumoha i dalej Nallo lub Endo nie dostali szans w meczu z takimi oszołomami to kuźwa jest dla mnie zagadka tego tygodnia. Arne Slot boi się petard.
Aż zapomniałem, że dziś mecz. Tak mi łysy obrzydził oglądanie meczów. Co do składu - on trzęsie dupą przed Karabachem, rozumiecie to? Klopp by tu wystawił kilku chłopców z Akademii.
Chłop dosłownie narzekał na brak rotacji i zmęczony skład, po czym na mecz z Karabachem u siebie wystawia 1 garnitur, nawet nie dając odsapnąć Gravenberchowi, zamiast tego ustawiając go na pozycji, w której radzi sobie lekko powiedziawszy średnio.
Ta dokładnie, lepiej tam wystawić podstawową jedenastke żeby nam giga gwiazdy galaktycznego formatu typu Pedro Bicalho i Camilo Durana (ich napastnik, w tym sezonie 16 meczy 1 bramka xD) nie najebali masz rację.
Jeszcze chociaż ze 3 gwiazdy po 100 milionów by się nam przydały żeby mieć w miare równe szanse z Qarabagiem.
Ale na obrone Arne trzeba przyznać, że dobrze nie wystawił Ngumoh’y bo jednak lewe skrzydło będzie grało na Matheusa Silve, typa co moze i nie poradził sobie w 1 Lidze Bułgarskiej, ale za to w Azerbejdżanie hula jak ta lala! Gosciu w 236 meczach w karierze zaliczyl całe 16 asyst, ale za to aż tuzin z nich w Karabachu. Nie ma co lekcewazyc. xD
Slot nie sra w majty przed Karabachem, tylko chce ich rozwalić z rozmachem!
Skład jest 91% taki jak być powinien, więc nie rozumiem narzekania. Jeszcze nie zakwalifikowaliśmy się do Top8.
Pozostałe 9% stanowi Gakpo, który spokojnie mógłby być zastąpiony przez Rio.
Cody z ławki na podmęczonego przeciwnika sprawdzał się świetnie w zeszłym sezonie. Slot zupełnie o tym zapomniał i niepotrzebnie go forsuje do XI kiedy tylko może.