wychodzi na to, że trzeba było nie przedluzac ani Salaha ani Van Dijka, ewentualnie VVD dac max 250k.
Co do kontuzji Frimponga , to czym my się przejmujemy ?? Zarząd ma to w dupie , wolą grać Endo na SO na PO bo szkoda zapłacić za kogoś do uzupełnienia składu, więc jest jak jest. Ich nie interesuje aspekt sportowy, liczy się tylko pieniądze i tyle. Ale chyba nie są na tyle inteligentni, bo z obecną formą awans do LM jest mało prawdopodobny, a wuefista Slot po dzisiejszej ewentualnej wygranej znowu dostanie 2 miesiące kredytu zaufania bo przecież zrobił fantastyczny rezultat w LM
Skąd ty wziąłeś tego van dijka? Nikt o nim nie wspominał
ja wspominałem, bo ostatnio ciagle cos zawala i napewno nie jest wart 400k. Ratuje go tylko to, że Konate gra jeszcze gorzej.
Nie zgadzam się.
Czy van dijk gra gorzej? Tak jak 95% naszego zespołu pod holenderskim przewodnikiem.
Tylko że Virg zagrał kilka spektakularnych spotkań. Do tego on gra zwyczajnie zdecydowanie za dużo. Jego błędy nie wynikają zazwyczaj z brakow fizycznych tylko z niefrasobliwość czy braku koncentracji.
Do tego mimo słabszej formy zawsze bierze na siebie odpowiedzialność. Mimo słabego meczu idzie do wywiadów nie chowa się.
To olbrzymi sygnał dla młodych że tu trzeba brać odpowiedzialność za ten klub.
Salah z kolei już od marca prezentował się słabo. Jeszcze w sierpniu czy we wrześniu jakoś to wyglądało. Później to nawet nie jest źle. To istny dramat. Do tego jeszcze raz sytuacja z wywiadem. Nic dobrego z tego nie wyszło. Dziś dzik rzuca napadziorami rywala, a do tego ma asystę. Salah jest najsłabszy na boisku, ale podpisanie to też nie jest błędem. Wiecie co by się działo gdybyśmy po takim sezonie nie dali mu kontraktu?
Odejdzie w lecie salah. Mi się jednak marzy żeby podpisał nowy 2 letni kontrakt na jakieś 250k i dalej karcił premier league
Strzelić szybko na 3:0 i wpuszczaj Panie Slot młodzież.
Z pozycji przegrywającego Karabach odrobił 7 pkt,no normalnie Nahorny musi coś powiedzieć bo się udusi
Łyniu nawpuszczał młodzieży po przerwie, że hoho
szybciej 2-1 i obrona czestochowy
Mogło być gorzej, Arsenal dzisiaj jest Ałsenalem
Powinien Wirtz, skoro jest 18 m od bramki.
Chyba, ze Szobo z asysta Mo.
Nie masz już w kadrze obrońcy prawego, więc ciesz się z posiadania Japończyka sympatycznego ![]()
jak to ktos tu kiedys pisał? nie dawac Salahowi wolnych ![]()
The Egyptian King ![]()
![]()
![]()
To jest właśnie urok komentowania na żywo, nigdy nie wiesz kiedy to obróci się przeciwko Tobie ![]()
lepiej pisac negatywne rzeczy i sie pozytywnie zaskoczyc ![]()
dawaj chiese i mlodziakow
Salah mam nadzieję że się w końcu odblokujesz

Co oznacza FSG?
Fantastyczną Slota Grupa ![]()
Ekitike to jest kot, ja nie wiem jak go ma Isak wygryźć ze składu.
Jesteś najlepszy w gatunku cringe comedy
( to komplement)