28.01.2026 Liverpool FC - Qarabağ FK

Może przenieśmy Liverpool do ligi azerbejdżanu, to będzie mógł Slot takie zwycięstwa odnosić częściej.

9 polubień

że o ten jeden komentarz Ci chodzi?

Slot zrobił plan minimum, czyli awans do 1/8. Teraz pewnie oklep od Newcastle. Czekam na zwolnienie w poniedziałek. Xabi musisz.

Ja się ogólnie zgadzam z tym co piszesz. Natomiast chciałbym tylko dodać, że łatwiej o niefrasobliwości i brak w koncentracji jeśli jesteś zmęczony. Po prostu jesteś zmęczony i potrzebujesz czasem sekundy dłużej, by przywrócić koncentrację, a później ma to wpływ na to, że jesteś zmęczony. Tak samo na zmęczeniu gorzej kopie się piłkę, zdarzają się kiksy.

Ja nie skreślałbym żadnego z naszych piłkarzy, którzy zaliczyli nagły zjazd (nie liczę tutaj np. Gomeza i mocno powątpiewam w zdrowie Bradleya). Mamy ogromne braki fizyczne, o których przyczynach pisałem w luźnych dyskusjach o Liverpoolu. Wydaje się, że bez zmian w podejściu do przygotowania fizycznego możemy zapomnieć o sukcesach. Natomiast taki MacAllister, Konate (jeśli by jednak został przy rozsądnej pensji), van Dijk czy też nawet Salah mogą nam jeszcze wiele dobrego dać. Tylko ktoś musi ich dźwignąć fizycznie. Slot tego nie zrobi.

1 polubienie

Rywal miał informacje, że utrzymuje się w barażach i nie musi reperować bilansu, więc nie gryźli murawy jak np Benfica

Raczej gryźli, dla takich piłkarzy mecz w Lidze Mistrzów na Anfield to prawdopodobnie największe wydarzenie w karierze piłkarskiej. Na pewno byli zdeterminowani, by pokazać się z dobrej strony.

W tej edycji wygrali już z Benfiką, Eintrachtem, FC Kopenhagą i zremisowali z Chelsea, całkiem nieźle.

XD

Się podniecił wygrana z Azerami co niedawno z Rakowem odpadali. Jeśli będzie to samo gowno co jest co tydzień to czemu ma nie być linczu? Będzie i to jescze jak.

2 polubienia

No ale ja właśnie mam dokładnie takie samo zdanie. Ci gracze jeżeli ktoś zrobi im odpowiedni okres przygotowawczy mogą prezentować się o niebo lepiej. I napewno tak jak w przypadku virga przydałoby się na tym etapie z 5-7 meczy w sezonie mniej