Ludzie tutaj bronią Slota, że to przez okienko transferowe mamy słaby sezon, ale prawda jest taka, że gdyby nie doszedł Wirtz i Ekitike to byłaby strefa spadkowa
No właśnie, przecież dwa lata temu przegraliśmy z Atalanta w lidze Europy
Grymas na twarzy Gordona po bramce Wirtza - bezcenny.
Tym bardziej, że tego piłkarzyka z NU nie powinno już być na boisku.
Slot to jakas zmiane zrobi? Czy zaraz bedzie plakac, ze zmeczeni sa ?
Mają teraz tydzień przerwy więc co mu zależy.
Murphy + Woltemade i zacznie się granie tysiąca dośrodkowań przez Newcastle, nasze ulubione stałe fragmenty
Może po tym meczu dotrze do niektórych że Slota będziemy oglądać jeszcze długo. I bardzo dobrze. W lato wzmocnić kadrę i pożegnać oczywiste nazwiska i idziemy w następny sezon z człowiekiem który jest najbardziej odpowiednią osobą do prowadzenia naszej drużyny.
Widziałeś ławkę ? Tam nikogo nie ma, chyba że nallo wprowadzić ![]()
Będzie top5 to może zostanie, nie będzie to poleci. Sytuacja win win
Szkoda, że mamy tylko jednego Gravenbercha. Jaki to jest kocur przy uwalnianiu się spod pressingu.
Jones, Chiesa, Rio. To malo zeby zrobic chociaz 3 zmiany?
Nie wiem gdzie ten człowiek będzie w następnym sezonie, ale na pewno nie w Liverpoolu. Od marca zeszłego roku systematycznie pokazuje, że taki klub to dla niego za duże buty.
Obyś miał rację, bo mimo tego że po ostatnich dwóch meczach nastrój mam lepszy, tak nie mogę na ogra patrzeć, i nie wpuści szmaciarz nikogo, nie dba o to żeby ich zbudować na przyszłość
niestety ten mecz niewiele zmienia w ogólnym rozrachunku,ci co są w kiepskiej formie nadal w niej są (Maca Salah Gakpo) a ci co są w dobrej nadal to udowadniają.Na szczęście obrona procz „radaru” Kerkeza nie zawiodła
Spokojnie drugą żółtą powinien wyłapać Burn, ale Hooperowi głupio, że tak się łatwo wyrwał z pierwszą.
Zgodnie z ankietą zwycięstwo fuksem.
Ibu podsumował dzisiaj swój występ,chyba najlepszy mecz Francuza w tym sezonie…a Slot dalej niech pokazuje uspokójcie grę,co za typ ![]()
Świetny mecz,dla taty Ibou!
Brawo Konate! Takie chwile w ciężkich momentach życia są na wagę złota.
Dzisiaj Za Arne Slota dobrze wykonana robota pasuje bez ironii ![]()