Mimo, że jestem tu jakby “nowy”, chociaż na starym forum byłem 3 lub 4 zapisanym użytkownikiem (2004 rok ), to postanowiłem założyć ten temat żeby dowiedzieć się od Was która aplikacja z wynikami meczów piłkarskich jest Waszym zdaniem najlepsza?
Tutaj prośba do moderatorów, jeśli ten temat już jest i zrobiłem dubla to wielkie sorry i proszę mnie “przenieść” w stosowne miejsce.
Osobiście używałem długi czas aplikacje Livescore - najpierw poprzez stronę www a później aplikacja na telefon. Później szwagier pokazał mi Sofascore i do dziś używam, generalnie jestem zadowolony, jest to aplikacja, na której można sprawdzać wyniki nie tylko piłki nożnej, ale również innych sportów. Ciekawa opcja, jednak czasem wyłączam powiadomienia ponieważ VIAPLAY bywa opóźniony o dobre 30-50 sekund w stosunku do rzeczywistości i radość z oglądania meczu pryska. Dziś zauważyłem na tym forum, w innym temacie, że ktoś używa FotMob. Możecie coś powiedzieć o tej aplikacji? Może się przerzucę.
Którą aplikacje polecacie, jakie są Wasze wrażenia - plusy i minusy??
Dla mnie osobiście najbardziej przejrzyste jest Flashscore. Próbowałem się przerzucić na Sofa ale jakoś nie dałem rady, może to przyzwyczajenie ale dla mnie Flash jest wystarczający i nie tylko piłkę tam mamy. Np. wyniki skoków narciarskich tam sprawdzam czasami.
Ja osobiście korzystam z Sofascore i każdemu polecam.
Google czasami podeśle jakieś powiadomienie i też to nawet fajnie wygląda, ale nie zagłębiałem się w temat, czy da się to jakoś zsetupować, żeby dostawać określone powiadomienia, bo mi czasem przychodzą takie z egzotycznych lig których po prostu nie śledzę
Ja korzystam z Flashscore i przyznam że nie testowałem innych jak Sofascore bo to co FS oferuje mi generalnie wystarcza i się przyzwyczaiłem. Jedyna wada jaką widze to że historia spotkań jest trochę za krótka bo na przykład nasz ostatni mecz jaki widać jest z listopada, przydałoby się żeby pokazywał przynajmniej sezon do tyłu. Czy Sofascore albo jakaś inna ma tak?
Od wczoraj testuje FOTMOB i póki co podoba mi się, wczoraj zaraz po meczu był skrót z oficjalki. Jest fajny widżet, który aktywuje się podczas meczu i znika zaraz po. Zobaczymy, będe testował, zawsze mogę wrócić do SOFASCORE.