Moim zdaniem jeśli Alonso przyjdzie do nas,to najwcześniej od nowego sezonu.
Jestem pewien , że Alonso tu wyląduje jeśli nie w trakcie sezonu to po sezonie. Mogę się założyć o wszystko.
Czy jest szansa na Alonso w Liverpoolu ? Moim zdaniem niestety nie teraz, gdyż Slota bronią wyniki. Ile czasu Xabi będzie siedział na kanapie zanim ktoś zadzwoni ? Pewnie niedługo, ale dla nas może być po ptakach.
W football managerze
Do końca sezonu ze Slotem od nowego sezonu Alonso. No chyba, że łysy zaskoczy w lidze mistrzów czego nie wykluczam

Alonso był faworytem Edwardsa i Ricziego jeszcze przed zatrudnieniem Slota. Także tego.
Ostatnio czytałem i jest do 2027. Google to samo podaje.
Co go broni? XD 3 remisy z rzędu, 4 miejsce w lidze z minimalną przewagą nad drużynami ze środka tabeli. Faktycznie wyniki ponad stan jak przystało po okienku transferowym w którym klub wydał prawie pół mld
Szanse łysego na zachowanie roboty na sezon 26/27 mocno spadły i samo top4 na pewno nie wystarczy
Tak na chłodno,dla mnie to duże zaskoczenie że go zwolnili,szwagier fan Realu załamany.Liczy że Kloop dogadany z nimi od nowego sezonu.Powiedzialem mu że jeśli Kloop nie będzie miał pełnej władzy to niech nie liczy że tam wyląduje.
No wiesz hmmm jakby to powiedzieć. Są tacy, którzy uważają, że to całkiem dobre wyniki jak na obecny stan drużyny ![]()
![]()
W takim przypadku Slot dzisiaj wystawia wszystkie działa, musi wygrać by być spokojnym.
On sam odszedł tzn podał się do dymisji. Klopp nie wróci już do trenowania więc swiagier nie ma na co liczyć
To nie Kloppa klimaty. W życiu tam nie pójdzie
Ponoć sam odszedł i się nie dziwię po wczoraj kiedy Mbappe zlekceważył jego prośbę. Jeżeli trener nie ma autorytetu to nie ma co kontynuować projektu. Mbappe to turbo toksyk
Slot jest teraz pod duża presją.
Real powinien zamiast trenera zatrudnić jakiegoś dobrego hodowcę bydła.
Jeszcze wywiad po przegranej że to najmniej prestiżowe rozgrywki w sezonie pewnie nie pomógł (miał rację, ale tak się nie mówi)
Już widzę jak Kloppo dogaduje się z Mbappe w sprawie pressingu. Bez szans hahaha
To jest oficjalne stanowisko klubu,media hiszpańskie insynuują że było inaczej tylko nie piszą jeszcze o co dokładnie chodzi
To fakt może być ciężko,choć nie tylko on ma z tym problem.