Absurd goni tutaj absurd!
Zwalnianie Arne
„…w strefie spadkowej w tej chwili…”
Nie pisałem o braku miejsca w LM na kolejny sezon tylko obecnej sytuacji na początku sezonu. Do końca daleka droga i ja jestem na razie spokojny o miejsce w topce które da chociaż LM.
Zakładam, że jak teraz wygramy 2-3 spotkania to całe forum też zmieni nastawienie jak chorągiewki na wietrze. Mam wrażenie, że większość osób tutaj pisze i układa swoje wypowiedzi pod ostatnie wyniki a to tak nie działa. Sezon jest długi i każdy zespół zaliczy jeszcze momenty lepsze i gorsze. Zwalnianie trenera po trzech porażkach… proszę was… to nie ekstraklasa
Wszyscy zawodnicy w repkach grają świetnie, a po powrocie do Liverpoolu zamienią się w ekstraklasowiczów.
To nie jest żadna czarna magia, a efekt kwadratowej myśli taktycznej Arne Sluta…
Jak Ci się chcę pisać takie farmazony, Slot zaraz podpiszę nowy kontrakt.
Po drugie nawet jak przegrają kolejne mecze, to po zeszłym sezonie Holender ma kredyt zaufania spokojnie na cały sezon.
A po trzecie trzeba wierzyć, że nowe nabytki zaraz odpalą i maszyna ruszy powoli na swój optymalny poziom. Jest jak na razie jest średnio każdy to widzi, ale nie ma tragedii żeby tak marudzić co chwilę na Slota.