Pojawił się news na stronie głównej lfc.pl, a na forum na ten temat cisza - myślę, że warto o tym tutaj wspomnieć, żeby zainteresowanym nie umknęło. Dla wielu osób to byłoby z pewnością spełnienie marzeń.
Do zgarnięcia dwa bilety na derby Merseyside!!
W skrócie: 2 bilety z miejscami obok siebie na trybunie the Kop na mecz z Evertonem (2 kwietnia 2025) trafią do wylosowanego szczęśliwca. Każdy los kosztuje 3 dyszki, czas na zapisanie się do 25 stycznia. Cały dochód idzie bezpośrednio na rzecz 33. finału WOŚP (zapisy i wpłaty są robione bezpośrednio przez wośpową e-skarbonkę).
Resztę sobie doczytacie
Miło mi poinformować, że wspólnymi siłami już pobiliśmy zeszłoroczny wynik i na ten moment w skarbonce uzbierało się 6240 zł Akcja nadal trwa, losowanie zwycięzcy w przerwie meczu z Ipswich.
Dziękuję każdemu, kto przyczynił się do wykręcenia takiego wyniku, a pozostali jeszcze mają czas do namysłu
Hej, a jak dołączyć do tej grupy? Bo jak się wysyła prośbę o dołączenie to nic się nie dzieje (czekam już kilkanaście dni)
Absurd z tym WOŚP, żeby wziąć udział musisz być w grupie na facebooku, a tam nikt nie akceptuje zaproszeń bo mają wylane na nowych członków… po co to ogłaszacie nie rozumiem…
trochę niepotrzebne pretensje ja żadnego problemu nie miałem w 10 minut uzyskałem akceptację, po co się od razu denerwować, mniej nerwów, człowiek będzie zdrowszy
Codziennie albo prawie codziennie akceptujemy nowych członków. Jak ktoś jest odrzucony, to może być dlatego, że ma profil zawalony zdjęciami albo polubieniami jakichś Manchesterów United i innych Realów Madryt albo bo po prostu to konto wygląda jak okropny fejk.
Tak na marginesie to przebiliśmy już kwotę 17 tysięcy złotych, to jest kompletne zaskoczenie i zachęta do dalszego organizowania podobnych akcji!
No chyba nie do końca, co prawda korzystam z face bardzo rzadko, ale mam fotki tylko z synem i zdjęcia z meczów Liverpoolu na których byłem, normalny użytkownik, no nic trudno, innymi źródłami pomogliśmy dzieciakom, na przyszłość dajcie ogólne info na lfc, na pewno dużo więcej zbierzecie na ten szczytny cel, bo proszenie się o to żeby wpłacić kasę na dzieciaki gdzie liczy się każda minuta trochę słabe…Pozdrawiam
Ale z tego co kojarzę to był post na stronie głównej. Ja ogólnie też nie miałem problemu, po 10 minutach już miałem zatwierdzone. Może źle odpowiedziałeś na pytania na temat wiedzy o Liverpoolu, przed przystąpieniem
Był na głównej ale bez konkretów, a potem musisz mieć face żeby wziąć udział być dodany do konkretnej grupy itd. Z tego co widzialem kilka innych osób też czekało po 2 tygodnie i nic, z resztą temat już zamknięty dla mnie co chciałem napisać - napisałem. Teraz idziemy kibicować:)