Brighton - Liverpool, 19.05.2025

Ja rozumiem, że Graven, konate Alison, salah czy szobo mogli by dziś trochę odpuścić. Jednak zasuwali cały sezon dali nam mistrzostwo jako gracze pierwszego składu i to jest właśnie taki mecz w którym zmiennicy powinni gryz trawę.

Ja to widzę po quansahu który gra lepiej niż IK.
Bradley rewela. Chiesa bardzo się stara i choć nie ma błysku to jedna setkę bradleyowi wypracował. Tsimikas jak to on. Niby słabo, ale bramką z jego winy nie pada. Szkoda eliotta bo nie pomaga sobie takimi meczami, ale szobo potrzebuje większego rywala

Mam identyczne odczucia czasem lepiej mądrze stać niż głupio biegać Eliot dzisiaj niby blisko piłki ale nie on ją przechwytuje

Fajnie, że Slot sprawdza Szobo na pozycji numer 8. Jak na razie wygląda to całkiem fajnie. W następnym sezonie mógłby częściej taki zabieg stosować. A być może będzie, jeśli przyszedłby wyczekiwany Wirtz i zajął pozycję numer 10. Dobrze, że za marzenia nie karają.

3 polubienia

Po co m wirtz jak mamy szobo

Brakuje mi fizyki i takiej zaciętości. Szkoda bo wydawało mi się że kiedyś to miał. U slota bardzo zweryfikowany.

Widziałeś jak operuje piłka Wirtz a jak Szobo? On jest bardzo kreatywny

Szobo jest świetny jak ma przestrzeń. Wirtz jest świetny … Po prostu

1 polubienie

A no właśnie dlatego, żeby grał właśnie w takim meczu jak dzisiaj zamiast Elliota. Chociaż jakby dobrze zmrużyć oczy to Eliot prawie jak Wirtz, bo podkolanówki opuszczone do kostek.

jezu salah co ty. wez cos dygnij

No jak to możliwe. Niech ten Salah coś strzeli, Darwin mu się odpalił…

1 polubienie

omg Mo dlaczego :frowning: kurde jednej bramkoasysty brakuje tylko

1 polubienie

Dlaczego lewą XD #znaki

Kontrakt podpisany i elo XD

Czyli Chiesa ma medal?

juz po poprzednim meczu miał. Swoją droga to w drugiej połowie w ogole go nie widac

1 polubienie

Jakby w pierwszej połowie był widać xdd

Chiesa już po meczu z Chelsea medal zarobił

1 polubienie

1 polubienie

Patrzę na tego Grudę i widzę trochę Firmino. Mega luz zyskał w ostatnich tygodniach, po dość słabym początku. Ciekawe czy będzie w stanie powtórzyć taką dyspozycję od początku nowego sezonu

1 polubienie

Ciężko się gra jako ŚN jak od 20 do 35 minuty nasz środek nie był w stanie wymienić 2 podań bez straty.

Wyłożył Connorowi patelnie, a ten nie trafił, dobrze raz wprowadził Gakpo przez środek, Salah go olał jak był na czystej pozycji.

Na + jak na pierwszy mecz na tej pozycji w sezonie.