Jak się gra o nic to ma się wyje***
bedzie tez ze salah to najslabszy krol strzelcow xd?
endo gdziekolwiek na boisku to przesada. fajnie bylo zrobic z niego maskotke i jakiegos wojownika ze jak whcodzi to wynik pewny, ale koles jest slabszy niz lucas leiva kiedykolwiek byl
Ja jak zobaczyłem zestaw w obronie to byłem pewny, że parę goli stracimy
Mam nadzieje, że w tym tygodniu Dubaj sobie odpuszczą i zaliczą normalny tryb przygotowań do meczu z Palace. Dobrze byłoby wygrać w ostatnim meczu u siebie przed wręczeniem trofeum i zagrać galowym składem.
Alez Diaz dzisiaj słaby, lepiej było zostawić do końca Chiesę i Gakpo.
Z tej czwórki w obronie to nikt nie zasługuje na pierwszy skład, od biedy Bradley Jeden słabszy od drugiego, nawet Konate.
W pojedynkach Salah jest od 3 miesięcy chyba najgorszy w lidze.
Na boisko weszły nowe siły, a nie mają ochoty grać nawet. Diaz i Jones to dwa biegi w rozegraniu i podaniu do przodu, wolny i blank wolny. Takie hamulce, że głowa mała, kiedy mają piłkę przy nodze można iść robić kawę i wrócić kiedy podejmą decyzję, z reguły błędną. Nunez ciało obce na boisku, pogodzony ze swoją przyszłością. Tsimikas potwierdza, że najsłabszy Robertson jest lepszy. Dobrze, że idą zmiany, bo to wygląda po prostu słabo.
Liverpool postanowił po prostu pooddawać punkty potrzebujacym gdy już nie są im potrzebne
Ja rozumiem, że jesteśmy już trochę na wakacjach, ale jak robimy z 2-1 2-3 i sędzia dolicza 8 minut, jest kilku świeżych zawodników, a my nie biegamy nawet wtedy, to jest to niepoważne.
Milion doliczonego czasu, a my nawet nie spróbowaliśmy wyrównać.
Nie wiem po co Nunez wchodzi na boisko, chłop sobie tylko cenę zaniża od kilku spotkań. Równie dobrze, można by dać pograć młodym z akademii, mielibyśmy z tego większy pożytek.
Wchodzi, nasza gra z przodu całkowicie siada i końcówka, któryś mecz z rzędu przegrana przez i bez walki.
z tego powodu nie wchodzi Jota, żeby nie zaniżyć swojej ceny kontuzją
Przesyłam skrót meczu jakby ktoś nie oglądał:
Dubaje i inne takie ku… mać
Wszyscy powinni teraz zrobić ściepę i oddać naszym kibicom pieniądze za bilety i dojazd do Brighton!
Świętować to sobie ku… a mogą po niedzielnym meczu a nie w trakcie sezonu.
Nie cierpię takiej postawy bo jest lekceważenie fanów.
Ale gadacie, to jest mastermind Slota żeby FSG sypnęło groszem na wzmocnienia
A dla mnie to był bardzo ciekawy mecz, który obejrzałem z uwagą. Wynik rozczarowuje ale niespecjalnie się nim przejąłem.
Kilku zawodników mam nadzieję przypieczętowało swój los w klubie tym występem, przede wszystkim nasz sympatyczny Grek. Nunez i Chiesa również nie skorzystali z danej im szansy, podobnie Diaz i Gakpo ale ich bronią trochę wcześniejsze występy.
Salah potrzebuje chyba przerwy albo za bardzo chce, oczywiście ktoś taki jest nie do ruszenia ale kilka ostatnich meczów to dramat. Ale oczywiście z CP zagra znowu 90 minut bo chce śrubować rekordy. Jednak w presezonie mam nadzieję że będzie ktoś inny testowany na PS bo Mo przyda się reset.
Jones kolejny mecz człowiek widmo, lubię go - Scouser i HG, całym sercem za klubem ale jeśli uda się pozyskać kogoś lepszego to chyba lepiej będzie dla niego i dla nas jeśli poszuka nowych wyzwań. Trochę podobna sytuacja z Elliottem ale jest jedna zasadnicza różnica - on daje jakieś liczby.
Grav, Szobo, Bradley solidny występ. W obronie zaskoczeniem było to że skreślany Quansah zagrał o wiele lepiej niż Konate i dał na pewno Slotowi do myślenia. Czyżby Francuz był już myślami na Półwyspie Iberyjskim? Bo jeśli ma tak grać ostatni sezon i odejść za darmo jak TAA to trzeba spróbować go spieniężyć w to lato i szukać zastępstwa.
Endo na PO nie rozumiem, jeśli kupujemy Frimponga i przedłużyliśmy Bradleya to chyba Slot nie rozważa go na tej pozycji? Jeszcze jest Gomez który zdrowy jest lepszy od niego.
Ali nie wymaga komentarza, mistrz.
Mendes skończył Salahowi sezon
Szkoda przegranej ale tak bywa, Brighton bardziej zależało, fajnie rozwinął się ten klub, podoba mi się też ich gra. Nie ma co płakać, został ostatni mecz i możemy już szykować się na następny sezon.
Mi podoba się przegląd wojsk. Wielu z nas zarzucało slotowi że za mało rotował w trakcie sezonu i choć można pewnie było coś zrobić lepiej to ta końcówka pokazuje że do gry słota kilku z naszych nie nadaje się. Wczoraj Bradley i quansah jako jedyni zmiennicy wyglądali dobrze. Nawet gakpo ma od urazu słabiutka formę i dyskusja o jego wyższości nad diazem(fatalna zmiana wczoraj) nie powinna mieć miejsca.
Mądre okienko musi być bo bez głodu nie obronimy mistrza
no ale to jest chyba oczywiste, że jak mamy juz klepnietego mistrza, to będzie grac, bo zawsze jest szansa, że cos wpadnie i wyrowna rekord.