Dziś fajny meczyk o 18.30 w Buli w kontekście naszych rzekomych zainteresowań piłkarzami Eintrachtu i Lipska. Jak ktoś ma chwilę to warto popatrzeć na grę m.in.: Ekitike, Larssona, Simonsa, Sesko, Opendy i Lukeby ;p
Bayern z mistrzostwem Niemiec. Co prawda Bayer Leverkusen wyciągnął remis z Freiburgiem, ale remis daje tytuł Bawarczykom.
Po siedmiu latach HSV Hamburg wraca do Bundesligi, nie powiem, mam jakąś sympatię do tego klubu, pamiętam jak w zeszycie rysowałem ich logo i jakieś informacje pozyskane z gazet😆
Na Allianz bawarczycy pożegnali Thomasa Müllera. Niemiec jak Steven Gerrard - cała kariera w jednym klubie.
Stevie kończył karierę w LA Galaxy, Müller prawdopodobnie też pójdzie do MLS
HSV to przede wszystkim ogromna marka ze sporym zapleczem kibiców, wszystkim się ten awans opłaci Szkoda, żeby takie kluby “kisiły się” na niższych poziomach rozgrywek.
no 57k na drugą ligę to ładny wynik. Mnie to zastanawia, czemu w Anglii nie ma wiekszych stadionow, jak oni poza rugby i piłką nie maja topowych sportow zespolowych. Chyba, że na krykieta duzo ludzi chodzi i to odbiera. Chociaz w sumie rugby to odbiera wiecej kibicow, niz kosz, siatka i ręczna razem wzięte.
Myślę, że skoro Bayer nie obronił mistrzostwa, odchodzi Alonso i Tah, to będzie rozkupowanie tego klubu, odejdzie pewnie Wirtz, może Hradecky, dla niektórych to chyba odpowiedni czas, aby zmienić już otoczenie.
Erik oficjalnie w Bayerze Leverkusen.
Ten Hag nowym trenerem więc ratuj się kto może. Nic dziwnego, że Florian chce do nas
Biedny Eliott, to dlatego taki smutny był (jasne, na razie to tylko plotki, że tam idzie)
A ja napisze niepopularna rzecz: “Seven” Hag odbil sie od “memnited” ale tam to kazdy ,na szczescie,tak ma a w Buli moze nawiazac do swoich sukcesow w Niederlandach-nie skreslalbym faceta i Bayeru
Ja też uważam, że może sobie poradzic. Jasne pieprzył głupoty na konferencjach, szukał wymówek, ale to nie jest jakiś Neville w Valencii, czy inny amator zatrudniany za nazwisko. W Ajaxie szło mu dobrze, a w United to każdy po Fergusonie odbijał się jak od sciany. Toksyczne środowisko i klub, gdzie każdy jest ważniejszy od trenera i jak nie idzię to zmienia się trenera, a nie podejscie. Co w sumie wszystkich nas tu cieszy.
Real to już cieszy