Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach

Wypożyczenie do Liverpoolu jako zastępstwo za kontuzjowanego Isaka

Młodsi kibice mogą nie wiedzieć, ale grał u nas kiedyś taki Alvaro Arbeloa.
Zmienił właśnie (również naszego byłego piłkarza) Xabiego Alonso na stanowisku. Debiut nie za bardzo udany.

6 polubień

Arthur Melo w coraz lepszej formie przed Mundialem

2 polubienia

According to El Nacional, Trent Alexander-Arnold has been informed by new manager Álvaro Arbeloa that he has no future at the Santiago Bernabéu.

The Spaniard reportedly cited the right-back’s defensive weaknesses as the main reason behind the decision.

No prawie mi go żal :laughing:

Karma go dopadła. Jest skończony na topowym poziomie.

chyba czas na transfer do Interu/Napoli/Milan

A jak ocenimy źródło tych rewelacji?

Wydaje mi sie ze to troche za wcześnie na odpalanie takiego gościa po pol roku.

Jednocześnie nie zmienia to tego ze ma absolutnie koszmarne wejście do ekipy

Pytanie czy o przyszłości w klubie danego zawodnika może decydować tymczasowy menedżer? Bardzo ostrożnie podchodziłbym do takich medialnych rewelacji

2 polubienia

Wejście jeszcze jako takie miał, coś tam grał. Od września zagrał 3 i pół spotkania, wcześniej i do teraz kontuzja go bardzo zahamowała.

up. nie traktuje tego jako wyznacznik, ale może coś być na rzeczy skoro tymczasowy menago za jakiego się uważa Arbeloa :laughing: już ustala co kto i jak. To tylko potwierdza jaki tam jest marazm.

No właśnie, raczej bym temu nie ufał. Po pierwsze zdecydowanie za wcześnie na takie ruchy. Arbeloa po kilku dniach już stwierdził, że go nie widzi w swoim zespole, zwłaszcza, że TAA zmagał się z kontuzją? Tylko gruby bunt mógłby takie coś spowodować, a w to jakoś mi się nie chce wierzyć. Jeżeli zdrowie będzie mu sprzyjać to jeszcze nie raz pokaże swoją jakość.

2 polubienia

Trent ma słabe wejście do Realu, ale bez przesady… pierwszy sezon, w połowie rozgrywek zmiana trenera, tymczasowy szkoleniowiec, ktorego pewnie za kilka miesięcy zastąpi docelowy trener i ktoś pisze o decyzjach na przyszłość.

Przyjdzie nowy trener i pewnie on oceni kadrę FC Hollywood, co oczywiście nie wyklucza odejścia TAA.

1 polubienie

Trent ma wejście do Realu jak Isak do Liverpoolu, pewnie kibice Newcastle mają z tego taką samą frajdę jak ci LFC

Masz rację, bardziej pasuje tu Coutinho

6 polubień

Nikogo nie chce tu krytykowac, ale wydaje mi sie ze to po prostu jedna z takich info spamerskich.

Trent nie gra? No tak

Slabo wszedl w zespol? No tak

No to napisze ze Arbeloa go nie chce to sie poniesie na X bo kibice w Anglii bd klikać.

A fakt jest taki ze trent to nie jest jakis randomowy wonderkid. To jeden z najlepszych Po ostatnich lat. Oczywiście ze moze mu sie tam nie udać, ale real nie wziął go na pol roku a na kilka lat i dopiero następny sezon jesli powtórzyłby takie występy mógłby go przekreślić.

Kolejna sprawa jest to ze Arbeloa nie ma mocny sprawczej żeby kogos z zespołu odpalić. On tam jest na max do konca sezonu

1 polubienie

Tu nawet nie chodzi o umiejętności tylko o zdrowie. Udo Trenta co sezon już się odzywało, wydaje się, że on nie ma predyspozycji do długiej kariery. Możliwe, że wpływ na to miał Klopp, który zajeżdżał czasami młodego i dość szybko go wprowadził do składu

Indykalia, na którą powołują się tutaj pewne osoby również podchwyciła temat odsunięcia Trenta.

Ja tam bym z chęcią przygarnął tego szczurka, syna marnotrawnego z powrotem.

Dobra, 5 baniek na stol, pensja 60 000 tygodniowo i moze przyjsc na ławke za Wielkiego Conora Bradleya.

4 polubienia

Zwłaszcza, że oni za swoją gwiazdę zgarnęli rekord ligi, my za swoją gwiazdę, wychowanka zgarnęliśmy grosze.

3 polubienia

Tutaj możecie poczytać z jakiego medium wypłynął ten news (dla tych którym się nie chce czytać, to odpowiadam, że z szamba) :

1 polubienie

Ja tam bym z chęcią przygarnął tego szczurka, syna marnotrawnego z powrotem.

Też czuje, że będą zakusy na TAA w lato żeby do nas wrócił z podkulonym ogonem