Canal+

Ich brak będzie bolał. Gdyby byli oni zamiast Łuczaka, Żewłakowa i Kolińskiego, sezon byłby piękniejszy.

Gdzie można obejrzeć niedzielny mecz o Tarcze Wspólnoty?

@gagarin Oficjalnie w Polsce nie można tego meczu obejrzeć nigdzie. W Polsce żaden nadawca nie kupił praw do Pucharu Anglii i Pucharu Ligi Angielskiej, a mecz o Tarczę Wspólnoty zawsze przysługuje nadawcy Pucharu Anglii.

1 polubienie

Ile oni chcą za prawa do tych transmisji że kolejny sezon żaden z polskich nadawców się nie zdecydował? Rozumiem że Viaplay się zwinął a C+ się nie opłaca (bo nie zwiększą ilości abonentów), ale taki Eleven mógłby w ten sposób zwiększyć zasięgi. Widocznie ostatnio jak mieli to im się nie zwróciło, dobrze że strumyk wrócił bo jak tu żyć bez piractwa skoro legalnie się nie da.

Szkoda że Zachodny nie dołączył do ekipy Premier League

3 polubienia

Witam, czy ktoś chciałby wykupić na dwóch pakiet canal + ?

ja chętnie :slight_smile:

PL i LM będzie nam śmigać na bieżąco na dwóch urządzeniach?

napisałem na prv

Gdzieś niedawno czytalem,że polski Eleven ,bo zagraniczne nie,akurat w 100% jest w tej chwili własnością Polsatu,a tym widocznie nie opłaca się brać Pucharu Anglii i Pucharu Ligi,bo w platnych kodowanych telewizjach prawo chyba nie przewiduje wyświetlania tylu godzin reklam.

Cześć cześć ja też z pytankiem o c+ na pół ktoś chętny?

Odezwij się na prywatnej wiadomości

O stary jestem zgubiony tutaj wez no napisz :smiley:

Ja również jestem chętny, żeby współdzielić konto :blush:
Gdyby ktoś miał miejsce aby “przygarnąć kropka” to zapraszam do kontaktu - gwarantuje bezproblemowe płatności i kontakt :smiley:

Oferuję miejsce do Canal + online z pakietami extra, opłacam abonament tv jak i mam dostęp do aplikacji. Piszcie priv, w sobotę po południu odpisze najpóźniej.