Canal+

Witam, posiadam subskrypcję i szukam kogoś kto by chciał się dorzucić na nowy sezon

1 polubienie

Jakie koszta za pakiet?

Ogólnie płaci się 69zł na miesiąc, ale można kupić na cały rok, wtedy wychodzi 65zł na rok i w tą opcję byłbym chętny uderzyć :slight_smile:

I 2 jednocześnie streamy można?

Tak
Znaki znaki znaki

Na ten rok to z góry się płaci czy też miesięcznie? Są wszystkie mecze czy wybrane?

Płaci się miesięcznie, ale umowa jest na rok i nie można jej wcześniej zerwać. Przy płatności miesięcznej za 69 zł rezygnujesz kiedy chcesz.

To już lepiej wziąć te miesięczne bo sezon kończy się w maju więc po co płacić dodatkowe miesiące

1 polubienie

65 x 12 = 780
69 x 10 = 690
Na miesięcznym jesteś 90 złotych rocznie do przodu, tylko trzeba pamiętać żeby w maju zrezygnować (a może w kwietniu? Nie wiem jaki jest okres wypowiedzenia).
No chyba że w trakcie sezony podniosą cenę za ten miesięczny abonament ale Strumyk wrócił więc nie wiem czy zaryzykują.

Wystarczy, że nie będziesz miał nic na koncie w chwili pobrania pieniędzy i Ci sami konto wyłączą po jakimś czasie. Więc opcja 12-miesięczna jest okej. W maju ściągają Ci ostatni raz, potem w czerwcu nie mają z czego i wyłączają Ci sami konto.

Plus polecam dokupić za 10zl Eleven i wychodzi 75zl za miesiąc na dwóch, to 37.5zl to tanio mając wszystkie ligi.

Skąd informacja o tym że można na dwóch urzadzeniach ogladać?

Jeden stream, to rozumiem ze mozna na dwoch urzadzeniach jednoczesnie ale na tym samym wi fi. Jak to funkcjonuje?

Czyzby tu byl klucz ?

Pytanie co maja na mysli “wybrane wydarzenia specjalne”?

@RedLiverbird7 Tu masz to fajnie opisane:

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/canal-polska-canal-online-nowy-regulamin-liczba-streamow-jednoczesnie-liga-mistrzow-ksw-wspoldzielenie-kont-limit-ograniczenia-2

“Ograniczeniom nie będą podlegać kanały telewizyjne czy treści wideo na żądanie, tylko transmisje z wydarzeń specjalnych na żywo.” - czyli pewnie jakieś walki na PPV a mecze, które są na kanałach telewizyjnych będzie można oglądąć na dwóch urządzeniach.

1 polubienie

Nie, można oglądać na dwóch różnych sieciach. Oglądałem tak nie raz że z jego profilu korzystałem ja, a z drugiego np. Tata.

1 polubienie

Jest i on! Twaro, Twaro HERE WE GO! :grinning:

2 polubienia

Ech, przydało by się trochę młodych. A nie Nahorny, Twarowski i Pszemek.

Mecz o tarcze wspolnoty bedzie transmitowany na Canale Plus?

Nie, na dzień dzisiejszy nie ma nikt praw do transmisji meczów pucharowych w Anglii.

To kto chce się podzielić kontem? :grin:

Michał Gutka także w C+ :slight_smile: no nareszcie, czekałem na transfery Twara i Michała, zaczyna to lepiej wyglądać.

https://x.com/CANALPLUS_SPORT/status/1953441094542246217

W poniższym artykule napisali, że Michał Gutka będzie ostatnim letnim transferem CANAL+ związanym z angielskim futbolem, czyli podsumowując, w ostatnich tygodniach CANAL+ ogłosił łącznie sześć transferów i byli to kolejno:

1. Maciej Łuczak
  2. Przemysław Pełka
  3. Marcin Żewłakow
  4. Jarosław Koliński
  5. Andrzej Twarowski
  6. Michał Gutka

Jak widać, parę osób, które przed trzema laty opuściło CANAL+, teraz już do stacji nie wróciło. Wśród nich są m.in. Adrian Olek, Piotr Domagała i Paweł Grabowski.

2 polubienia