Witam, posiadam subskrypcję i szukam kogoś kto by chciał się dorzucić na nowy sezon
Jakie koszta za pakiet?
Ogólnie płaci się 69zł na miesiąc, ale można kupić na cały rok, wtedy wychodzi 65zł na rok i w tą opcję byłbym chętny uderzyć ![]()
I 2 jednocześnie streamy można?
Tak
Znaki znaki znaki
Na ten rok to z góry się płaci czy też miesięcznie? Są wszystkie mecze czy wybrane?
Płaci się miesięcznie, ale umowa jest na rok i nie można jej wcześniej zerwać. Przy płatności miesięcznej za 69 zł rezygnujesz kiedy chcesz.
To już lepiej wziąć te miesięczne bo sezon kończy się w maju więc po co płacić dodatkowe miesiące
65 x 12 = 780
69 x 10 = 690
Na miesięcznym jesteś 90 złotych rocznie do przodu, tylko trzeba pamiętać żeby w maju zrezygnować (a może w kwietniu? Nie wiem jaki jest okres wypowiedzenia).
No chyba że w trakcie sezony podniosą cenę za ten miesięczny abonament ale Strumyk wrócił więc nie wiem czy zaryzykują.
Wystarczy, że nie będziesz miał nic na koncie w chwili pobrania pieniędzy i Ci sami konto wyłączą po jakimś czasie. Więc opcja 12-miesięczna jest okej. W maju ściągają Ci ostatni raz, potem w czerwcu nie mają z czego i wyłączają Ci sami konto.
Plus polecam dokupić za 10zl Eleven i wychodzi 75zl za miesiąc na dwóch, to 37.5zl to tanio mając wszystkie ligi.
Skąd informacja o tym że można na dwóch urzadzeniach ogladać?
Jeden stream, to rozumiem ze mozna na dwoch urzadzeniach jednoczesnie ale na tym samym wi fi. Jak to funkcjonuje?
Czyzby tu byl klucz ?
Pytanie co maja na mysli “wybrane wydarzenia specjalne”?
@RedLiverbird7 Tu masz to fajnie opisane:
“Ograniczeniom nie będą podlegać kanały telewizyjne czy treści wideo na żądanie, tylko transmisje z wydarzeń specjalnych na żywo.” - czyli pewnie jakieś walki na PPV a mecze, które są na kanałach telewizyjnych będzie można oglądąć na dwóch urządzeniach.
Nie, można oglądać na dwóch różnych sieciach. Oglądałem tak nie raz że z jego profilu korzystałem ja, a z drugiego np. Tata.
Jest i on! Twaro, Twaro HERE WE GO! ![]()
Ech, przydało by się trochę młodych. A nie Nahorny, Twarowski i Pszemek.
Mecz o tarcze wspolnoty bedzie transmitowany na Canale Plus?
Nie, na dzień dzisiejszy nie ma nikt praw do transmisji meczów pucharowych w Anglii.
To kto chce się podzielić kontem? ![]()
Michał Gutka także w C+
no nareszcie, czekałem na transfery Twara i Michała, zaczyna to lepiej wyglądać.
W poniższym artykule napisali, że Michał Gutka będzie ostatnim letnim transferem CANAL+ związanym z angielskim futbolem, czyli podsumowując, w ostatnich tygodniach CANAL+ ogłosił łącznie sześć transferów i byli to kolejno:
- Maciej Łuczak
- Przemysław Pełka
- Marcin Żewłakow
- Jarosław Koliński
- Andrzej Twarowski
- Michał Gutka
Jak widać, parę osób, które przed trzema laty opuściło CANAL+, teraz już do stacji nie wróciło. Wśród nich są m.in. Adrian Olek, Piotr Domagała i Paweł Grabowski.