Czy ktos sie orientuje czy mecz o Tarcze Wspolnoty bedzie transmitowany w C+ ? I tez pytanie czy FA Cup i Puchar Ligi beda gdzies transmitowane w Polsce ?
Wygląda na to że nikt. Tak jak z Fa Cup w tym sezonie. Chyba że wróciło do Eleven, ale jakoś wątpię.
Cześć,. mogę się podzielić kontem z którymś fanatykiem jc ![]()
Cześć, jeśli dalej aktualne to jestem chętny.
Czy oglądał ktos wczoraj ekstraklase na aplikacji? Oglądałem sobie Korone i nie mogłem ogladac live. Byłem jakies 30 sekund za meczem. Czy miał ktos podobny problem?
Na apce zawsze mam jakieś 20-30 sekund opóźnienia.
Czy mecz o Tarczę będzie na C+?
15h temu… Ludzie… czytajcie to forum też.
Jeszcze jak by ktoś zadał to pytanie kilka dni temu i pomiędzy było pierdyliard postów jak w rozważaniach trasferowych. No ale te ostatnie 5 postów można sprawdzić chyba
Napisz do mnie na maila : [email protected]
NIEOFICJALNIE: Andrzej Twarowski wróci do CANAL+
Jaki tam jest w ogóle zestaw komentatorów na ten moment?
Wystosujmy petycję do C+ żeby pan Nahorny miał zakaz komentowania meczów LFC.Męczył nas swoim stronniczym i nudnym komentarzem przez ładnych kilka lat przed erą Viaplay a nie chcę znowu oglądać bez fonii
Byle miał w kontrakcie nie komentowanie meczów Liverpoolu i może wracać ![]()
![]()
Do canal plus wraca także Twaro. ![]()
![]()
Ogólnie, żeby przestał komentować, bo każdy mecz psuje.
Wiecie może czy po wykupieniu subskrypcji na LFC tv będą tam wszystkie nasze mecze, włącznie z ligą mistrzów?
Tylko powtórki meczów.
Boję się,że niestety będziemy się z tym męczybułą znowu męczyć,bo to przecież zatwardziały kibic United,więc będzie tylko szukał okazji żeby naszych komentować.
A ja właśnie w tym sezonie chetnie posłucham go. W końcu wymówi te słowa ,aktualny mistrz Anglii, a jak nie, to będzie musiał je słuchać od ziomka obok z którym będzie komentować mecz… Tak więc, kto tu bardziej będzie się męczyć?
Mam wolny slot na C+.
Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam na pw ![]()