A ja mam pytanie czy ktoś z was posiada te kanały canal+extra w play ? Ja mam jeszcze dekodery za czasów UPC i nie mam wykupionego tego pakietu ale w ogóle nie widzę tych kanałów na liście programów. Ma ktoś z was kablówkę w Play i normalnie na dekoderze te wszystkie kanały?
W Play tych kanałów nie ma i nic nie wskazuje na to, żeby w najbliższym czasie się pojawiły. Czekałem rok i niedawno dałem sobie z nimi spokój, wziąłem telewizję w Orange z pakietem C+ Super Sport. Z opcji jakie miałem ich oferta była najlepsza.
Także jak masz możliwość i chcesz mieć te kanały, musisz przemyśleć rezygnację z Play lub ich pakietu C+ i wziąć np. C+ Online.
1 wpadka C+ odkąd korzystam ![]()
Chciałem obejrzeć mecz Lecha, i jeszcze przed pierwszym gwizdkiem coś im się posypało bo do teraz (17minuta meczu) widzę białą planszę z napisem na samym dole “Inwestowanie jest ryzykowne”.
Jest ponoć stream na oficjalnym kanale YT ale coś nie mogę go odpalić.
Ktoś może potwierdzić czy ma to samo?
EDIT: obraz i dźwięk wróciły minutę po napisaniu posta
To nie biala plansza zadymili stadion i nic nie widac
10 minut przerwy to jeszcze bardziej wkur… od calej reszty wad naszej ekstraklasy.
Tak było, potężna wtopa. Właśnie koło 18. minuty naprawili ten problem. Amatorka. Na yt leciał mecz, ale na yt jest gorsza jakość oraz reklamy włączają się w trakcie.
Czy jest ktoś chętny na zrzutkę na canal+ online na nowy sezon ?
Witam , mam pytanie. Czy w tym pakiecie online będę mógł współdzielić ten pakiet na dwóch z kolegą? W sensie że będziemy mogli np. oglądać ten sam mecz jednocześnie na dwóch innych urządzeniach?
E: dziękuję za odpowiedź
tak znakiznakiznakiznaki
@Alexandre Zweryfikuj sobie wszystko dokładnie, bo o ile dobrze pamiętam, CANAL+ ileś miesięcy temu wprowadził pewne zmiany w regulaminie serwisu streamingowego. To znaczy otworzył sobie “furtkę” do tego, by topowe transmisje sportowe mogły być dostępne w streamingu tylko na jednym urządzeniu jednocześnie.
Nie wiem jak to wygląda w bezpośredniej subskrypcji serwisu streamingowego CANAL+, bo osobiście abonuję telewizję satelitarną CANAL+. U mnie wygląda to, bodajże, tak, że w przypadku transmisji Ligi Mistrzów, oprócz oglądania transmisji na dekoderze satelitarnym, mam tylko jeden wolny slot w ramach serwisu streamingowego CANAL+ (dla abonentów). Innymi słowy, u mnie dwie osoby jednocześnie nie obejrzą transmisji Ligi Mistrzów w streamingu. Pod spodem przesyłam Ci bezpośredni link do strony CANAL+ z wyjaśnieniem tych “mankamentów” ![]()
Wykupienie pakietu w upc nie umozliwia kozystania z c+ w telefonie.Ttlko abonament bezposrednio umozliwia z korzystania w telefonie.Przynajmniej ja tak mam.Pozdrswiam
Dzieliłem konto z kolegą na pół od września do czerwca pod Ligę Mistrzów i śmiało mogliśmy oglądać ten sam mecz na dwóch różnych urządzeniach. Teraz zrobiliśmy przerwę i od sierpnia pod PL i inne ligi znów bierzemy.
Ciekawe, ja ze znajomym oglądaliśmy LM na jednym koncie przez streaming. Nie było żadnych problemów. Problem się pojawiał, kiedy dołączała 3 osoba, wtedy jednego z nas faktycznie wyrzucało.
@luksi93 Nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Parę miesięcy temu, CANAL+ wprowadził zmiany w regulaminie swojego serwisu streamingowego. W myśl tych zmian, CANAL+ ma możliwość ograniczenia kluczowych transmisji sportowych do jednego streama jednocześnie w ramach jednego konta. Nie wiem czy oni, póki co, z tych zapisów skorzystali w przypadku bezpośrednich subskrybentów serwisu streamingowego, ale mają taką możliwość - po prostu, otworzyli sobie do tego “furtkę”, gdyby tylko im się zachciało. Dokładne wyjaśnienie masz pod linkiem, który wkleiłem w swoim poprzednim wpisie. Przytoczę tutaj cytat z podlinkowanej strony CANAL+:
Na ilu urządzeniach jednocześnie mogę korzystać z serwisu streamingowego CANAL+?
W serwisie streamingowym CANAL+ gwarantujemy dostęp do treści na jednym urządzeniu (1 stream), jednak większość materiałów, takich jak kanały na żywo, seriale, filmy i wybrane wydarzenia sportowe (w tym Gale KSW ramach pakietu Super Sport), możesz teraz oglądać na dwóch urządzeniach jednocześnie (2 streamy).
Jeżeli masz dekoder CANAL+ BOX 4K, to możesz z niego korzystać jako z dodatkowego streamu (maksymalnie 3 streamy).
W przypadku wybranych transmisji specjalnych, dostęp jest możliwy na jednym urządzeniu.
Wątpię mimo możliwości żeby ograniczali, bo to będzie strzał w kolano.
Na start na bank będą chcieli jak najwięcej klientów Via przeciągnąć z powrotem na swoją stronę.
Cenę na ten moment mają ok patrząc , że można sobie obejrzeć wszystkie mecze premier league i ligi mistrzów.
Jakby co to jestem chętny się komuś połowę dorzucić jak już liga ruszy, bo pierwszy miesiąc jak nikogo nie znajdę i tak pewnie spróbuję samemu.
Na start na bank będą chcieli jak najwięcej klientów Via przeciągnąć z powrotem na swoją stronę.
Ale nie ma kogo przeciągać, bo już nie ma “klientów Via”.
W Polsce alternatyw brak, pozostają albo “strimsy” albo VPN i jakieś inne sportowe streamingi zagraniczne
Od sierpnia CANAL+ Extra 2 będzie nadawany przez całą dobę. Będzie można na nim oglądać transmisje Ligi Mistrzów UEFA i Premier League, a także powtórki meczów oraz programy i dokumenty związane z tymi rozgrywkami.
Dotychczas jedynym pełnowymiarowym kanałem z pakietu CANAL+ SUPER SPORT był CANAL+ Extra 1, natomiast CANAL+ Extra 2, podobnie jak reszta kanałów CANAL+ Extra o numeracji 3-7, był kanałem eventowym, czyli uruchamianym wyłącznie na czas transmisji na żywo.
Obecnie Canal plus Super Sport 65 zł miesięcznie. Taniej już pewnie nie będzie… Chyba nie mamy wyjścia.
Lepiej dopłacić 10 i wziąć z Eleven, tam doszła Bundesliga i F1. Może wykupią Puchary Angli czy Myszka Miki, już chyba kiedyś mieli.
OFICJALNIE: Jarosław Koliński dołącza do CANAL+ !