Tak, normalnie śmiga. Przynajmniej w niedzielę działało jak ostatnio korzystałem oglądając F1
Jest nadzieja Sprawdzę w weekend
może to był jakiś chwilowy błąd.
W sumie już mam kilkuletni telewizor, z 6lat ma, ale działa dość sprawnie, wszystkie inne apki streamingowe śmigają. Nie chciałbym nic wymieniać ani bawić się w jakieś przystawki.
Jakbyś miał chwilę, sprawdzisz u siebie jak się nazywa ta apka c+ i jaką masz wersje WebOS? Może od biedy będzie opcja zainstalowania apki przez usb jeśli nie będzie jej w LG store.
Jak wróce z pracy to rzucę okiem. Raczej podejrzewam chwilowy błąd
Ogólnie złożyłem wypowiedzenie ale dzwonili ostatnio do mnie z działu utrzymania klienta i zgodziłem się na cały Super Sport, Eleven, TVP Sport + jakieś tam podstawowe programy za 87zł miesięcznie. Myślę, że spoko cena.
Ja mam LG C45 i mam normalnie apkę od nc+, ale to TV z 2024 roku.
ale to w sumie oferta online, chyba bez tv. Mogli by się bardziej wysilić dla stałego klienta

Widziałem tę ofertę. W tej mojej jest więcej ogólnych kanałów no i pewnie też jakieś pierdoły typu najem dekodera itd. 87zł zaakceptowałem, 150zł, które proponowali przed wypowiedzeniem delikatnie mówiąc wyśmiałem na linii.
U mnie w Samsungu jest apka C+. Mam jednak TV wyprodukowany na BeNeLux i nie jestem w stanie zalogować się w niej na Polskie konto. Korzystam zatem z serwisu C+ przez przeglądarkę, co jest dość uciążliwe przez kursor sterowany pilotem (wiem, można podłączyć myszkę ale aż tyle TV nie oglądam, żeby było to konieczne). Ewentualnie, jest opcja wrzucić obraz ze smartfona na TV przez AirPlay lub Google Cast jednak to też pamiętam, że działało średnio zaraz po zakupie.
Mam WebOSa z tamtego roku i bez problemu śmiga aplikacja Canal +
Witam chciałby ktoś się dorzucić do konta na przyszły sezon ?
Potwierdzam te info, model 2024 rzeczywiście jak kupiłem tej aplikacji nie było ale wróciła, na dzien dzisiejszy normalnie śmiga.
Ja mam z 2020, więc też kilkulatek. Wersja WebOS 5.6.1-4. Aplikacja działa normalnie, na LG Store jest dostępna apka Canal+
Dzieki za pomoc i info. Dzis sie tym dopiero zainteresowałem i Niestety okazuje sie, że mam webos3.5, na ktorym nie ma aplikacji c+ no nie spodziewalem sie tego biorac pod uwage ze wszelakie inne platwormy streamingowe sa dostepne. Jeszcze sie okaże ze będę tesknil za viaplay
Hej. Czy oferta canal+, która wisi na ich stronie i obejmuje wybrane mecze PL jest ostateczną czy należy spodziewać się czegoś nowego co obejmie całą PL? Czy jak ktoś przedłużył umowę to mu zapewnili całą ligę angielską?
Z oficjalnego komunikatu prasowego CANAL+ wynika, że WSZYSTKIE MECZE Premier League (bez wyjątków!) będą pokazywane w ramach pakietu CANAL+ SUPER SPORT na kanałach CANAL+ EXTRA.
Niezależnie od tego czy ktoś wykupi ten pakiet w ramach telewizji satelitarnej CANAL+, czy w serwisie streamingowym CANAL+, czy u jakiegoś innego operatora - aby móc oglądać wszystkie mecze Premier League, będzie musiał uzyskać dostęp do pakietu CANAL+ SUPER SPORT.
Link do bezpośredniego artykułu wklejam poniżej:
Witam opłacam abonament tv i mam Canal Plus online z kanałami extra. Jeśli ktoś chciałby dołączyć zapraszam na pv. Możemy wynegocjować cenę. Muszę jeszcze poczytać czy to się da ze względów bezpieczeństwa. Jeśli ktoś ma wiedzę ze współdzieleniem kont chciałbym z nim popisać pv. Mimo wszystko zapraszam do rozmowy jeśli ktoś jest chętny korzystać.
Teoretycznie konto można dzielić z osobami w obrębie jednego gospodarstwa domowego. W praktyce, póki co, chyba tego nie sprawdzaja
Myśle ze rozwazałbym taka opcje
A ja mam pytanie z innej beczki czy można sobie oglądać na apce za granicą bez większych problemów?
Bo z Via korzystając z domowego Wi-Fi nie pokazywało mi apki w sklepie, ale odpalając na necie z telefonu i polskiej karty esim już apke pokazywało i mogłem pobrać, po tym już mogłem korzystać normalnie na Wi-Fi.
Na tv również był brak apki, ale obszedłem to po prostu odpalając apke z Xboxa.
W VPN nie chce mi się bawić.
Ktoś ogląda serwis streamingowy Canal za granicą?
Ogólnie Canal mógłby zrobić jakąś promke jak netflixy itp, że po stworzeniu konta i podaniu danych karty pierwszy miesiąc za free, a później już normalnie subskrypcja leci żeby sobie ludzie mogli zobaczyć jak to działa.
@Sherwood97 ja z chęcią mogę się dzielić o ile właśnie będę w stanie korzystać.
Takie niby info znalazłem
Ale chciałbym też info z pierwszej ręki od kogoś kto już próbował.
@luksi93 o dzięki wielkie!
@luksi93 czyli u mnie pewnie zadziała jak ten myk z Via I polską kartą sim
Ja korzystam bez problemu. Na telefonie przez apkę, na TV przez przeglądarkę (TV wyprodukowany na rynek benelux i apka c+ jest ale nie mogę się w niej zalogować na polskie konto). Na laptopie też często oglądam przez przeglądarkę. Wszystkie opcje działają bez zarzutu.
Edit: co do apki na telefon to musiałem chyba jedynie zmienić region AppStore na Polskę bo inaczej nie szło aplikacji wyszukać. Ale jak się już zainstaluje to śmiga i region można zmienić na poprzedni a apka zostaje