Caoimhín Kelleher

Oby Ci się powodziło Caju :smiley:
Zawsze lubiłem naszego Irlandczyka!

4 polubienia

Mega niedoceniany. Oby wyniósł Pszczoły na wyższy poziom, będę mu kibicować

1 polubienie

W sumie wymieniliśmy jednego rezerwowego na drugiego z sporo większym potencjałem za kilka baniek.

Dobry ruch

Szkoda jego odejścia ale już najwyższy czas, aby został bramkarzem nr 1 w jakimś klubie, dobry wybór, ciekawa ekipa, może nawet otrą się o jakieś puchary.

5 polubień

Teraz sobie będę na spokojnie obserwował, który z dwójki Kelleher -Grabara zrobi większą karierę i będzie lepiej bronił

Według mnie Kelleher zdecydowanie . Kamil ma potencjal na jakis duzy klub ale mysle ze max cos takiego jak Milan, Dortmund ( oby tam wyladowal i fajnie jakby zostal wkoncu powoływany do kadry ). A Caju mysle na nastepny krok to np Arsenal Bayern ( takie myśle kluby ) .

Zawsze dawał z siebie 100%, bardzo dobrze go zapamiętam. Powodzenia w nowym klubie Caoimhín tylko nie w meczach z LFC :heart:

3 polubienia

On miał jeszcze tylko rok kontraktu więc to raczej super cena :slightly_smiling_face: :wink:
Plus to że sam chciał odejść bo ma ambicje by nie być wiecznie drugim (jak pewien Adaś Miauczyński). :slightly_smiling_face: A wiadomo że z Alim by nie miał szans, Nikt by nie miał :wink: :slightly_smiling_face:
Powodzenia Caoimhín i dzięki za wszystkie dobre interwencje i puchary w gablocie :slightly_smiling_face: :heart_eyes: :trophy: :trophy: :trophy: :trophy: :trophy: :trophy: :trophy:

3 polubienia

przyszło nam żegnać legendę :smiley:

1 polubienie

Taka z niego legenda jak z Trenta.

:clown_face:

Nie ma co porównywać – poziom piłkarski, niższy, powody odejścia inne

65.77 % wygranych to ma Alisson a Caoimhín to ma 71.64% wiec jeszcze lepiej.
67 meczów W:48 D:8 L:11. 24 czyste konta.
Dane ze strony lfchistory.net

1 polubienie

Jako że oficjalnie Kelleher odszedł to chyba możemy zamykać temat @AquerdationLFC

1 polubienie

Nie podoba mi się, że do takiego średniaka przeszedł. Za rok obstawiam transfer do klubu top6 i coś czuję ManU