Tyle, że Cody gra przeciw graczom z PL czy Serie A tak gwoli ścisłości ![]()
Akurat po jego stronie jest Cash z Aston Villi ![]()
Oglądałem go z trybun z dosyć bliskiej odległości i ta jego jednowymiarowosc aż kluje po oczach. Już “10 minut” wcześniej wiadomo co będzie robił czyli nieudolna ścinka i tyle.
Mówiłem to wielokrotnie facet jest na drużynę ze środka tabeli ma świetny strzal jest silny dobrze gra głowa natomiast nie ma szybkości i dryblingu. Jurgen próbował go na pomocy bo umie się zastawiać. Na skrzydle jest fatalny. Ma warunki do gry na 9 ale tego nie potrafi. W lecie była informacja że dostał nowy, gwiazdorski kontrakt jeśli tak to trzeba czekać żeby Slot go zabrał gdzies ze sobą.
Imo znowu Popadamy w skrajność. To jest przesada gość jest naprawdę dobry tylko nie jest to Zawodnik na pierwszy skład Liverpoolu. Tottenham, Manchester united obecny Ok ale nie Liverpool.
Topowe kluby, te ze ścisłego topu (a takim się w ostatnich latach na nowo staliśmy) nie sprzedają swoich najlepszych zawodników, żeby zarobić. Jak sprzedają to ochłapy albo zawodnika szerokiego składu. Następnie wzmacniają kadrę.
Gakpo w ostatnich dwóch sezonach był częściej zmiennikiem Diaza niż na odwrót. Pojawiła się okazja na jakikolwiek zarobek to oddaliśmy Bayernowi chłopa, który był jedynym zawodnikiem w kadrze który realnie umiał wziąć piłkę i wejść w drybling z dwoma rywalami - robił przewagę na skrzydle. Teraz nie mamy pół takiego zawodnika, bo ani Wirtz to nie ten profil, ani nikt inny. Za to latem słyszałem tutaj jaka to lista zawodników “może tam zagrać” ![]()
Nawet ja mogę zagrać na lewym skrzydle LFC, tylko no faken nie przyniosłoby to nic dobrego. W takiej właśnie dupie jesteśmy.
Swoja droga za Diaza klub dostał średnie pieniądze, biorąc pod uwagę obecne sumy transferowe. Tylko Bayern wyszedł na tym transferze zwycięsko. My natomiast mamy Gakpo, który nie ma 1/3 skilla i przyspieszenia Diaza + listę chłopaków, którzy równie chu*jowo “mogą tam zagrać”.
@DOWN
Dam Ci takiego małego hinta: Koeman w kadrze nie ma Luisa Diaza. Gdyby go miał to też Gakpo byłby jego zmiennikiem. Z tego samego powodu Urban gra Kamińskim, eureka!
Spakować w pakiecie z Salahem i wysłać na pustynię. Nasze skrzydła muszą zostać odświeżone najpóźniej latem, bo na emerycie i jednozwodowcu dalej nie ujedziemy.
Mam nadzieje że odzyska pierwszy skład. Gakpo w formie jest nam bardzo potrzebny.
Może i jest Jednowymiarowy ale mimo to przynosi liczby i mało który skrzydłowy jest tak skuteczny
Nie zgodzę się z tym. xD
No zajebisty przyklad trenera, ktorego caly kraj chyba chce wywiezc juz na wozku z kadry bo nie maja sily tego gowna ogladac xD
Jakim cudem ten kartofel dalej jest na boisku? Przez 73 minuty dosłownie nie wniósł nic.
Broni go Holenderski paszport i to, że nie ma już w klubie innego LS.
Bo prowadzi nas jeszcze gorszy kartofel i kogo by tam nie miał to by go doprowadził do swojego poziomu
Ale co Cię dziwi? Slot tych swoich ulubieńców trzyma się jeszcze bardziej niż Klopp. To, że Gakpo jest najbardziej jednowymiarowym skrzydłowym w tym klubie od czasu Ibe’a, to też przecież każdy wie.
‘‘ Cody Gakpoooooo, strzał zablokowany’’ - już w niedzielę usłyszę to po raz kolejny.
Albo “strzał obok bramki”.
Tacy jesteście, to powiedzcie na którym miejscu byście go wstawili porównująć go do tych jegomości: Anthony Gordon, Savinho, Garnacho, Gittens, Mitoma, Ouattara,Harvey Barnes , Iwobi, Trossard. Jest ich 9 ( z Gakpo 10) i np patrzyta i se myślita no on by był na 4 miejscu. Specjalnie są tutaj słabsi zawodnicy bez Gralish, Doku itp
Gakpo w klasyfikacji top10 byłby:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Myślę, że Savinho i Barnes są lepsi
Gakpo jest tak nudny i bezjajeczny, że za 10 lat nikt o nim nie będzie pamiętał.