Cody Gakpo

No salah mógł od 33 meczy kopać się po czole.

Jednak nowi gracze którzy pierwszy raz ze sobą zagrają i którzy nie zostali kupienie na rok tylko na lata w obliczu największego kryzysu naszej drużyny od lat. Mają od pierwszego meczu z bardzo wymagający rywalem grać jak z nut. Czego nie rozumiecie?

2 polubienia

Chłopy są pół roku w klubie ale się biedaki zgrać nie potrafiły, pewnie im Salah nie pozwolił menda społeczna

1 polubienie

No nie pozwolił, bo blokował Slota ( hehe).

Ile łącznie tą trójką zagrali meczów ?

Ile pełnych spotkań zagrał Chiesa ?

Slot ich widział codziennie na treningu, chyba nie chcesz powiedzieć że brał gorszych?

Salah zamknął w kiblu Slota i ustalał skład, Slot się uwolnił i posadził Salaha na ławce. I teraz wielka afera.

1 polubienie

Czyja to wina ? Czy on nie ma oczu na treningu ? Wiem, że nie rozmawia z piłkarzami, ale może chociaż z kolegami ze sztabu …

A gdzie się piłkarze zgrywają na meczu czy na treningach?? W warunkach meczowych czy treningowych???

No ale chociazby ekitike pokazuje że jest aktualnie w lepszej formie niż salah. Podobnie wirtz który w 2 z 3 ostatnich meczach został Mvp (choć dalej grał za słabo jak na to czego oczekujemy).

Czyli takie rzeczy jak zgranie czy rytm meczowy? H..j tam z tym nie pasuje nam do narracji więc nie jest istotny :joy:

To w sumie ze slota w zeszłym sezonie to geniusz wyszedł ze zrobił mistrza. Co to klopp nie widział chłopaków na treningu?

Nie widział jak dobry potrafi być Graven?

Przecież miał go na treningu?:joy::joy:

Tylko nikt nie neguje tego, że on wynalazł Gravenbercha. Którzy podobnie jak reszta drużyny ma zjazd.

Oj bidulek ten patyczak tak na przyklad.W LFC 4 ! miesiace a on (pamietam o kontuzji) ciagle nieprzygotowany do sezonu :man_facepalming:
Noz do ku..y nedzy no! Ile trwa taki okres przed sezonem 3 gora 4 tygodnie a ten jest tutaj ich 16 i dalej nic?

A zgranie to gdzie sie wypracowywuje raz na tydzien (zwyczajowo) w meczu czy tez w codziennych treningach ?
Sorry ale ja tego bemyslnego ,moim zdaniem,bronienia ZAWODOWYCH PILKARZY juz nie moge scierpiec.
I nie mam zadnych skrupulow aby Szweda nazwac mega flopem,zreszta bylem przeciwny jego transferowi bo o wiele bardziej przydalby nam sie Marc na obrone niz on.

1 polubienie

No wina Slota, że stawiał na słabego Salaha, a nie odsunął go wcześniej.

Z tym, że może on widzi Faraona codziennie i doskonale wiedział jak to zniesie, bo już nasz król skakał wcześniej do Kloppa jak ten też uraził jego uczucia, Chiesa to pewnie widząc całą to sytuację sobie myśli co to za cyrki za te 3 mecze.

Ja nie bronie Slota, ale teorii, że jak od strzału nie zaczną hurtowo ładować goli to możemy łagodniej patrzeć na kopaninę Salaha w tym sezonie.

Jedno do drugiego nie ma nic do rzeczy i ja się cieszę , że w końcu zaczynamy grać naszą podstawą trójką, chyba , że Slot znowu coś wymyśli dziwnego.

1 polubienie

Jakbym czytał 90% postów użytkownika @Kajojojek13 .

Tak jak teraz Slot nie widzi jak potrafi grać Chiesa, jak źle gra Gakpo, jaki zjazd mają środkowi obrońcy i jak nie potrafi wykorzystać Wirtza i jak nie potrafimy bronić sfg. I nagle przestaliśmy biegać. Więc o jakim geniuszu tu mówimy ? Że postawił Gravena na 6 ?

I tu na parkiet wchodzi rozmowa, ale skoro trener nie rozmawia z nim od dwóch dni to czego oczekiwać ? Może kiedyś wyjdą jakieś zakulisowe nagrania z trenignów.

Na prawym skrzydle zagra Szobo.

Dobra skończmy w temacie Gakpo robić bajzel. Ogólnie jest chu…. ale stabilnie.

Graven to w 3/4 owoc prazy Heitingi a nie do końca Slota

Panowie nie bierzcie tak wszystkiego na serio. Ja sobie tu jaja robię. Przecież to wiadomo że gravena zawdzięczamy Jurgenowi. To on mega naciskal na jego transfer. Po prostu Ryan potrzebował roku żeby zdobyć trochę pewności siebie, zaaklimatyzować w nowym kraju, lidze. Złapać fizyczności po bardzo nie udanym pobycie w Bayernie. Nie uważam że gdyby Klopp został na kolejny sezon to Graven by nie błyszczal, a wręcz przeciwnie. To po prostu zawsze był kozak.

On to widzi tylko że chiesa nie ma kondycji na całe mecze i co chwilę wypada z drobnymi urazami. A zmieniac salaha nie chciał sam wiesz dlaczego. Z kolei na cb nie ma alternatywy.

Natomiast za ich poziom w szerzej perspektywie odpowiada Arne i tak słaba forma tak wielu graczy to jego wina.

No i właśnie dlatego ja sobie jaja robię jak takie rzeczy czytam. Chciałbym kolege zapytać w jaki sposób jest to liczone? Czyzby to ten expert wyliczył?

3 polubienia

Chodzą słuchy, że Heitinga nawet nosił ciążę za matkę Gakpo. Szkoda w tym wszystkim ojca Cody’ego.

6 polubień

Podobno Gakpo doznał kontuzji nie trafiając w drzwi. Drzwi były po lewej, on ściął do prawej i zderzył się ze ścianą. Zdrowia Cody!

16 polubień

Warto dodać, że drzwi montował Mo Salah.

3 polubienia

A zakup tych drzwi zlecili pewni agenci pana W :joy:

Wiadomo na ile wypadł Gakpo?