Cody Gakpo

Zasłużył swoimi występami na dzień wolny

4 polubienia

Po prostu odpoczywa przed kolejnymi meczami. Zaraz Inter i Brighton - 180 minut do przetruchtania.

2 polubienia

Dziękuje za poprawę humoru, LOL

1 polubienie

Gakpo wypada na kilka tygodni z powodu kontuzji.

1 polubienie

Nie jestem w stanie sobie wyobrazić gry bez niego. Tyle go było wszędzie i nagle go nie będzie. Jak nikt nie zetnie do środka, to część mojej duszy zaniknie.

Moi drodzy jest wysoce prawdopodobne, że do końca roku Gakpo i Salah nie zagrają dla nas

1 polubienie

Szkoda tylko, że Chiesa też się połamał i nie będzie w stanie udowodnić swojej wartości. Wszystko teraz w nogach Rio.

A nie, Fede jest tylko chory.

@josif myślę, że jutro Wirtz-Isak-Ekitike.

4 polubienia

Pewnie Ekitike zagra albo Wirtz na lewym. Na prawe może być też Wirtz albo Ping-pong.

Wybitnej formy nie ma, ale z racji braku Salaha i teraz kontuzji Codego to nasza rotacja mocno będzie nadszarpnięta, ale być może to jest szansa dla Chiesy czy Rio na więcej minut, tylko żeby oni też się nie połamali . Wracaj do zdrowia Cody, formy nie masz ale jak praktycznie cały zespół, a mimo wszystko byłbyś potrzebny.

W tym momencie to nasza najlepsza trójka. I wreszcie Hugo dostanie szansę na skrzydle

3 polubienia

Myślę, że to nie będzie skrzydło. Wirtz jako wolny elektron będzie biegał po całej szerokości boiska i często będziemy widzieć dwóch napastników, bez typowych skrzydeł.

Coś niewiarygodnego! Co tydzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby właśnie oglądać tę rywalizację. Fenomen socjologiczny! Ileż rzeczy można było mu przypisać podczas tej kariery? Że można w życiu wygrać ewidentnie bez układów. Że jest człowiekiem rzetelnym, solidnym, posłańcem wielkich wiadomości, wielkiej nadziei :joy:

Kurna Cody wracaj jak najszybciej do zdrowia :blush:

1 polubienie

Czyli jutro Chiesa w pierwszym skłądzie? Oh wait…

Czyli nasza docelowa podstawowa 3 i szkoda , że dopiero teraz doczekali się żeby zbierać jakieś minuty razem.

Szkoda tego Chiesy, bo kto jak kto on zasłużył na minuty.

2 polubienia

Najważniejszy piłkarz Slota, teraz będzie można poważnie tłumaczyć porażki

Wirtz -Isak-Ekitike razem, w końcu. Tylko proszę po meczu bez pieprzenia że nie są zgrani bo są w klubie od kilku miesięcy i mieli wystarczająco czasu żeby się zgrać. Jednak bez Salaha i Gakpo to będzie walec, z tego co czytałem więc poczekam

Kurde, widzę że ciężko dogodzić naszym gwiazdom

Zobaczymy

Juz mi zal Hugo bo z patyczakiem nie pogra a Florek hmmmmmm dzis jest wtorek :grimacing: to moze mu sie wylosuje dobre spotkanie.

Niezłą podkładkę sobie robisz :rofl:

Oczywiście, że dzisiaj nie będziemy grali jak z nut, a nasz atak będzie potrzebował trochę czasu żeby się zgrać, ale mogę się założyć, że to będzie o wiele lepiej wyglądało bez Salaha i Gakpo.

Jeżeli Wirtz zagra na prawej to przynajmniej będziemy mieli tam kogoś kto choć trochę pobiega.

Ekitike na lewej to też bedzie upgradem do Gakpo, bo przynajmniej zrobi coś innego niż zejście do środka, albo wrzuta na pałe z lewej nogi do nikogo.

A i tak będą zawodnicy na nie swoich pozycjach.

Slot ogólnie mógłby dostosować taktykę na dwóch napastników, a za nimi podwieszony Wirtz żeby wykorzystać ich atuty, ale mimo tego betonu i tak będą prezentowali się lepiej.

1 polubienie

No ta. Pierwszy raz zagrają w meczu od początku i mają grać jak z nut, bo są w klubie już trochę czasu. Przecież zgranie buduje sie na treningach tak?
Super logika

1 polubienie

Czyli w przpadku słabszej gry czy przegranej będzie tłuamczenie, że potrzeba czasu, że nagle nam wypadł super Gakpo i zespół nie wie co grać, są nie zgrani, musimy być cierpliwi aż to zaskoczy … bo na Salaha już nie zrzucicie winy za słabe mecze. Więc co oni robią na tych treningach ? Ćwiczą jednym ustawieniem ?