Cody Gakpo

Zakładajcie konta u bukmacherów, czekajcie na oficjalne składy i obstawiajcie mecze. Zarobicie tysiące

1 polubienie

Gakpo dawał sporo drużynie gdy miał Diaza do rywalizacji o składu. Wówczas każdy z nich grał albo do ok. 60 minuty, ale od 60 minuty i zawsze któryś z tej dwójki robił różnicę.
Teraz Gajpo gra prawie od deski do deski i najczęściej jest albo niewidoczny, albo irytujący w grze.
Ostatni mecz z OM pokazał zalety wprowadzenia Gakpo na końcówkę meczu, tyle, że nie mamy Diaza do gry na pierwsze 60-70 minut.

Dziadek Gakpo to zwerbowany w Holandii były agent… UB :joy: który zebrał mu kompromitujące materiały o Slocie, więc wnuk ma naszego trenera w ręku stąd jego pozycja w zespole.

7 polubień

Prawdziwy talizman (drużyny przeciwnej)

2 polubienia

Synek dziś nawet przeciwko takim łachom jest totalnie bezużyteczny. To jest jakiś absurd, że gra on kosztem Rio.

Wcale nie oddał paru groźnych strzałów. Wgl często ostatnio próbuje lewą

Wyniknęło coś z tych jego „groźnych strzałów”?

Rzut wolny był jaki był, ale interwencję bramkarza docenić należy że dosięgnął samego okna, mimo wyniku występ Mateusza na plus.

Gakpo grał beznadziejnie, ale Rio też dał zmianę skandal. Mi się wydaje że slot próbuje odbudować codyego i salaha.

niech se zbuduje łódź do rotterdamu i zabierze gapko ze sobą

2 polubienia

Dziś będzie jego mecz, jak nikt nie wierzy to Ja wierzę. Come on Cody

Niestety forma bardzo słaba :frowning: :sleepy_face:

1 polubienie

Gakpo to miał dzisiaj polot penisa po seksie(jak zawsze w tym sezonie). Co za flak. W lecie trzeba kupić kogoś na lewe skrzydło. Dobry rezerwowy ale nic więcej.

1 polubienie

Jako zespół zagraliśmy niezły mecz i ciężko powiedzieć by Cody był jakiś całkiem fatalny, bo miał kilka przebłysków. Niemniej obok Salaha najgorszy na boisku. Tylko Mo dał chociaż asystę i wykreował kilka strzałów.

Chciałbym dożyć meczu w PL w którym wyjdzie Rio albo Chiesa na lewym skrzydle, a synek wejdzie na ostatnie 20/30 min.

Odzyskał piłkę w akcji na 3-1 i wywalczył różnego na 4-1, ale generalnie kolejny słaby mecz.
Cody może być zmiennikiem i graczem do rotacji jak to miało miejsce przed rokiem w duecie z Diazem.
Jako podstawowy lewy napastnik zdecydowanie za słaby.

6 polubień

Niestety trudno się z tym nie zgodzić. Latem skrzydła zdecydowanie do wymiany. W ataku istniejemy tylko dzięki Ekitike i Wirtzowi. No i Szobo, jak się nie męczy akurat na PO.

2 polubienia

Myślałem na początku, że to ktoś dla żartu przerobił, ale nie, to real xD

Na cholerę mu profil na LinkedInie? xD toć chłop ma jedną kompetencję - próbuje strzelić gola po zejściu do środka xD

Ależ passa hehe.

2 polubienia

To jest najbardziej irytujący gracz w całej drużynie (Salah i Alexis na podium). Jak widzę tą jego przygarbioną postawę i dziubanie piłki o 20 kontaktów za duzo + ten jeden jebany zwód to mnie krew zalewa

13 polubień