Cody Gakpo

co tam Gakpo, przeciez Salah wrócił to nie wygrywamy- jak to niektorzy tu piszą - przypadek, nie sądzę.

Obaj są problemem - a rozwiązania będzie ciężko szukać, jeśli nie awansujemy do LM..

1 polubienie

to może nie wystawiać ich razem. Ale Slot tego nie zrobi

Nie wystawiać żadnego z nich* to jest rozwiązanie. Czemu absencja jednego ma być rozwiązaniem dla gry drugiego? No tylko kadra na to na dzień dzisiejszy nie pozwala..

No nie zrobi bo jeden to jego syn a drugi rozwali szatnie jak usiądzie. Poza tym szanujmy się - kto ma za nich grac? Chiesa który dyszy po 15minutach?

1 polubienie

Jakby łysy miał jaja to by postawił na atak Rio. Może by lepiej nie grał od razu, ale byłby inwestycją, która w ciągu kilku miesięcy by zaowocowała. Gakpo lepszy nie będzie.

1 polubienie

Widzę, że tabelka pod tezę?

Z Newcastle powinno być “Gakpo”, ale oczywiście to nie pasuje do założenia :rofl:

Co nie zmienia faktu, że chyba obecność żadnego innego gracza w składzie nie irytuje tak jak Holendra.

@spawacz czytaj ze zrozumieniem, o tym właśnie napisałem. Gdyby mial asystę to pewnie by się pojawiło ‘no Gakpo G’

1 polubienie

Warto przeczytać co jest pod Gakpo w rubryce z Newcastle.

Ta tabelka pokazuje raczej, że to jest zawodnik, który “nie szkodzi” własnej drużynie w meczach ze słabszymi zespołami, gdzie można sobie pozwolić na grę w 10, czy 9 :stuck_out_tongue:

Newcastle w dołku, Qarabag to ogóry i wystarczyło, żeby 2-3 graczy ciągnęło grę, a reszta po prostu nie przeszkadzała.

Swoja drogą, mega mnie śmieszy wycena Gakpo na transfermarkt: 70 baniek xD Oddałbym go z pocałowaniem ręki za połowę tej kwoty.

Szkoda, że Bayern go nie wziął w lato jak pojawiał się taki temat. Śmieszne bo wtedy podnosiły się głosy, że oby to nie była prawda i że Cody ma zostać xD. Dla mnie to zawsze był jednowymiarowy zawodnik do rotacji. Wszędzie mu czegoś brakuje stąd Klopp go nawet na śp próbował. A to za wolny i za malo przebojowy na skrzydło, a to za słaby na atak a to coś.

1 polubienie

Ja wiem, że Gakpo rewelacyjny nie jest ale Salaha to on wciąga przecież dupą. Nasza prawa strona nie istnieje.

2 polubienia

Chyba odwrotnie, Salahowi to on może buty czyścić. Nie da się patrzeć na to partactwo synulka Slota.

3 polubienia

Przestań palić czy tam pić. Nie służy.

Mógłbyś czymś podeprzeć swoją tezę? Podać jakieś statystyki, w których Salah był lepszy podczas tych 45 minut? Jakiekolwiek? Poproszę :slight_smile:

2 polubienia

Ja nie napisałem, który jest lepszy tylko dbam o Twoje zdrowie :smiling_face_with_sunglasses:

Ze zdrowiem wszystko ok, studiowałem rozszerzona matematykę, biorąc udział w zawodach matematycznych, paląc co dzień :slight_smile:
Może i Ty zapal, to rozszerza zmysły, bo jesteś dość krótkowzroczny i masz klapki na oczach.

1 polubienie

Kto jest większą legendą Holenderskiej piłki?

• Gakpo
  • Robben
0 głosujących
1 polubienie

Opcje do wyboru powinny być pomiędzy Robben i Robben z Temu

podobno Gakpo jebie wszystko dziś co sie da. noty meczowe fatalne. wszyscy jakos rowno, w miare, w miare. a Gakpo gra jak Kacper Chodyna z Legii. Podobno, bo nie ogladam.

Czemu w ankiecie jest wybór na tę samą osobę?

5 polubień