co tam Gakpo, przeciez Salah wrócił to nie wygrywamy- jak to niektorzy tu piszą - przypadek, nie sądzę.
Obaj są problemem - a rozwiązania będzie ciężko szukać, jeśli nie awansujemy do LM..
to może nie wystawiać ich razem. Ale Slot tego nie zrobi
Nie wystawiać żadnego z nich* to jest rozwiązanie. Czemu absencja jednego ma być rozwiązaniem dla gry drugiego? No tylko kadra na to na dzień dzisiejszy nie pozwala..
No nie zrobi bo jeden to jego syn a drugi rozwali szatnie jak usiądzie. Poza tym szanujmy się - kto ma za nich grac? Chiesa który dyszy po 15minutach?
Jakby łysy miał jaja to by postawił na atak Rio. Może by lepiej nie grał od razu, ale byłby inwestycją, która w ciągu kilku miesięcy by zaowocowała. Gakpo lepszy nie będzie.
Widzę, że tabelka pod tezę?
Z Newcastle powinno być “Gakpo”, ale oczywiście to nie pasuje do założenia ![]()
Co nie zmienia faktu, że chyba obecność żadnego innego gracza w składzie nie irytuje tak jak Holendra.
@spawacz czytaj ze zrozumieniem, o tym właśnie napisałem. Gdyby mial asystę to pewnie by się pojawiło ‘no Gakpo G’
Warto przeczytać co jest pod Gakpo w rubryce z Newcastle.
Ta tabelka pokazuje raczej, że to jest zawodnik, który “nie szkodzi” własnej drużynie w meczach ze słabszymi zespołami, gdzie można sobie pozwolić na grę w 10, czy 9 ![]()
Newcastle w dołku, Qarabag to ogóry i wystarczyło, żeby 2-3 graczy ciągnęło grę, a reszta po prostu nie przeszkadzała.
Swoja drogą, mega mnie śmieszy wycena Gakpo na transfermarkt: 70 baniek xD Oddałbym go z pocałowaniem ręki za połowę tej kwoty.
Szkoda, że Bayern go nie wziął w lato jak pojawiał się taki temat. Śmieszne bo wtedy podnosiły się głosy, że oby to nie była prawda i że Cody ma zostać xD. Dla mnie to zawsze był jednowymiarowy zawodnik do rotacji. Wszędzie mu czegoś brakuje stąd Klopp go nawet na śp próbował. A to za wolny i za malo przebojowy na skrzydło, a to za słaby na atak a to coś.
Ja wiem, że Gakpo rewelacyjny nie jest ale Salaha to on wciąga przecież dupą. Nasza prawa strona nie istnieje.
Chyba odwrotnie, Salahowi to on może buty czyścić. Nie da się patrzeć na to partactwo synulka Slota.
Przestań palić czy tam pić. Nie służy.
Mógłbyś czymś podeprzeć swoją tezę? Podać jakieś statystyki, w których Salah był lepszy podczas tych 45 minut? Jakiekolwiek? Poproszę ![]()
Ja nie napisałem, który jest lepszy tylko dbam o Twoje zdrowie ![]()
Ze zdrowiem wszystko ok, studiowałem rozszerzona matematykę, biorąc udział w zawodach matematycznych, paląc co dzień ![]()
Może i Ty zapal, to rozszerza zmysły, bo jesteś dość krótkowzroczny i masz klapki na oczach.
Kto jest większą legendą Holenderskiej piłki?
- Gakpo
- Robben
Opcje do wyboru powinny być pomiędzy Robben i Robben z Temu
podobno Gakpo jebie wszystko dziś co sie da. noty meczowe fatalne. wszyscy jakos rowno, w miare, w miare. a Gakpo gra jak Kacper Chodyna z Legii. Podobno, bo nie ogladam.
Czemu w ankiecie jest wybór na tę samą osobę?