- Jesteś niepoważny - każde dziecko zna odpowiedź
- Brakuje “Lub”
- “Gakpo wciąga dupą praktycznie każdego skrzydłowego na świecie na ten moment” - Arne Szrot wybierający skład na każdy kolejny mecz
Uwielbiałem robbena i przez lata chciałem żeby i nas gral.
No to k…a mam
Jezu, przecież to jak wybierać między dżumą, a cholerą w obecnej formie obu panów.
Wiele się wrzuca tu akcji Salaha, to ja na ten przykład wrzucę genialnego Holendra
Hahahahahhaa oglądałem od 60min i nie widziałem tego. Ale poleciał. Wizje ma niesamowita
Ale bym se puścił dymka ehhhh
My w lato jeżeli zostanie Slot będziemy potrzebowali 3 nowych skrzydłowych ![]()
![]()
Salaha zapewne pożegnamy, Gakpo się nadaje na Korabo Kap,
A Chiesa w umyśle holendra nie istnieje.
Już bym wolał mieć Nuneza na tym lewym skrzydle.
Jak zostanie Slot to Salah na pewno odejdzie bo po co ma się kopać po czole w zespole grającym piach jak może iść dowolnego klubu we Włoszech, Francji, Niemczech czy Arabii i być gwiazdą.
Do tego Chiesa analogicznie nie zostanie w zespole jak ma grać po 3 min na mecz. W Turynie przywitają go jak króla.
Rio też myślę, że będzie szukał odejścia. Może iść do w zasadzie dowolnego klubu na świecie i będzie dostawał więcej minut. W takim Chelsea czy nawet w Arsenalu (w zespołach gdzie stawiają na młodzież) byłby stałym elementem rotacji.
Ale radujmy się - Gakpo na pewno zostanie bo nigdzie nie będzie mu lepiej.
A kto przyjdzie? Pewnie zawodnicy słabsi ale przynajmniej drożsi od tych co odejdą.
Wczoraj ładnie parę razy ruszył do linii końcowej a nie w swoim stylu do środka.
Więc może jest jeszcze nadzieja dla naszego Hakpo ![]()
No to narobiłeś. Mamy winowajcę tego burdelu w ataku😁 gość max na ławkę i tyle, a po sezonie do odpalenia jak mu nie pasuje albo jak ktoś da dobrą kasę.
Pełna zgoda. Zdecydowanie za słaby na taki klub jak lfc i grę w pierwszym składzie. Na ławkę myślę że to dobra opcja ale ma dużą tygodniówkę i pewnie klub wolałby go wypchać. Obawiam się że nie będzie dużego zainteresowania i następny sezon zagra również w naszej ekipie ![]()
@Beol zgadzam się z tobą w większości ale jedno muszę skonfrontować
Graven wygląda w pojedynkach wybitnie. Po prostu słabsi rywale mają linie napstnikow tka ustawiona żeby odcinać gravena. Stąd jego wpływ na naszą grę jest mniejszy niż w zeszłym sezonie. Arne nie znalazł żadnego sposobu na to że ynto obejść. Natomaist w meczach z topem gdzie jest wyższy pressing ryana wygląda świetnie czy to z city ale przedewszystkim z Arsenalem. Warto też pamiętać że to wszystko mimo skandalicznie złej formy Alexisa
Obrzydza mnie jego gra w tym sezonie, aczkolwiek względem KAŻDEGO zawodnika w naszej kadrze, wolałbym, żeby najpierw nastąpiła zmiana trenera, bo ilość zawodników, którzy nagle zaczęli grać piach, poza przebłyskami jest porażająca.
Gakpo przez ostatnie lata grał przyzwoicie, miał na prawdę dobre okresy, gdzie często był dużym zagrożeniem z lewego skrzydła - przed tym sezonem, byłem przekonany, że to w końcu jego czas.
Wygląda natomiast ociężale, wolno i przewidywalnie - dalej mam podejrzenie, że przygotowanie fizyczne do sezonu na niskim poziomie odbiło się na całej drużynie.
Pre season z Kloppem i jego sztabem i pewnie większość chłopaków z Gakpo, Maccą czy Ryanem wróciliby na dobre tory.
Gravenberch najlepiej grał przez kilka miesięcy, na początku poprzedniego sezonu, dzisiaj na 6 fizycznie odstaje w pojedynkach, wtedy ilość odbiorów była na na prawdę niezłym poziomie w połączeniu z techniką.
Nie wiem co Gapciowi tu zarzucasz skoro Liverpool utrzymał się przy piłce w sposób niesamowity i zaplanowany😁
@Kajojojek13 - faktycznie zapomniałem o Jego pensji. Nie rozumiem kto mu taką chorą tygodniówkę dał i za co. To już prędzej Konate powinien tyle zarabiać.
Widzę orkę w temacie Salaha, a tutaj mamy ciszę. Wiem, że strzelił bramkę (po rykoszecie) i wypracował sytuację do dośrodkowania Frimpongowi (cudem ta piłka do niego przeszła), ale nie zmienia to faktu, że do 60 min był najgorszym piłkarzem na boisku. Żadnej udanej akcji. Nic, nada, null. Salah chociaż tam coś starał się rozgrywać, a z synka był pożytek ujemny.
Później zobaczył Slot, że sobie nie radzi to zamiast go zdjąć i dać Rio więcej minut to tatuś przeniósł go na szpicę i kazał zejść na skrzydło Hugo. A później zmienił Hugo a nie jego bo w końcu chciał zmianę 1:1, skrzydłowy za skrzydłowego. Są to jaja jak zarządza naszymi skrzydłami holenderski Guardiola.
Niestety, ale tą bramką zagwarantował sobie +/- 860 min gry w ostatnich 10 kolejkach. Może chociaż w pucharze usiądzie (wątpię).
cisze? gosc jest jechany przez caly mecz. po prostu ludzie maja lepsze rzeczy do roboty niz pisac jeszcze pod tematem tego zawodnika rzeczy oczywiste.
w temacie Salaha przez 20 postów pisali o uśmiechu, więc mam wrażenie, że nie mają wcale lepszych rzeczy do roboty ![]()
Róznica jest taka ze Salah był jeszcze w zeszłym sezonie i długo wcześniej piłkarzem wybitnym więc niektórzy mają nadzieje że jeszcze forma mu wróci, inni uważają że nie, są porównania do innych gwiazd, statystyki, analiza jego zachowań i reakcji trenera na nie, jest o czym dyskutować.
Gakpo zawsze był, jest i pewnie będzie przeciętniakiem który ma pewne miejsce w składzie tylko dlatego że Slot pała do niego niezrozumiałym uczuciem. Nie ma o czym dywagować, chyba tylko o tym czy jest jego nieślubnym synem.
Mówcie co chcecie, ale jeśli MOTM wybiera się zwykle spośród najbardziej zasłużonych dla przebiegu meczu, to ten facet swoją interwencją na to zasłużył. Ma mój głos.
Kvaraskelia, akcja w stylu Gakpo ![]()
Miło by było zobaczyć finalizację akcji w taki sposób ![]()