Ale przecież Bradley go na początku zmieniał. Niestety ma dużo urazów i ciężko na stałe go wdrożyć. Na resztę argumentów nie będą odpowiadał bo i tak cię nie przekonam
Odnoszę wrazenie że był zmieniany zazwyczaj by go zaoszczędzić kondycyjnie na następny mecz albo gdy Slot wyrywał ostatnie włosy z brwi patrząc na to co wyczyniał w obronie.
Nie przekonasz mnie niestety. Arnold sam zmusił mnie do takiego podejścia, że trzeba zacząć szukać następcy za niego. Zawodnik niezaangażowany w pełni w mecz i mający z tyłu głowy potencjalną przeprowadzkę do Madrytu nie jest dla nas tak przydatny jak wczesniej. To sie odbija na jego grze w obronie jak i w ofensywie.
Piekny jest dzisiaj Conor, oby go tylko kontuzje omijały i mamy materiał na topowego PO
Nie no przestań. Bradley to drewniak umiejący tylko biegać…
I bronić, i podać prostopadłe piłki, i włączyć się do akcji. No słaby, rzeczywiście.
Chłopak ma serducho do gry, zacięcie i jako takie umiejętności techniczne. Może być to Robbo po prawej, ale właśnie te zdrowie mnie strasznie martwi. Nie wiem jaka jest szansa na poprawę w tym aspekcie, ale pewnie niewielka, szczególnie jak będzie miał grać mecz, w mecz.
@aroLFC tak zapanował, że jak dał mu zagrać 3 mecze z rzędu po 90, to wyleciał na 2, czy 3 miesiące
Właśnie o ile dobrze pamiętam to widziałem na x wypowiedź Slota, który twierdził, że łatwiej zapanować nad zdrowiem podstawowego zawodnika regularnie grającego niż zmiennika. Ile w tym prawdy? Musiałby wyjaśnić jakiś ekspert w tej dziedzinie
@Loku64 wiem… może chodzi bardziej o głowę i pewność gry w pierwszym składzie co mecz - gdybam sobie ;p
Dzięki, że jako ekspert od wszystkiego uczyniłeś nam zaszczyt wypowiedzi w tym temacie
Jako ekspert mówię, że to zależy
Bradley do materiał na bardzo dobrego prawego obrońcę. Pytanie czy będzie umiał grać tak jak dziś na przełomie 50 meczy. No i kwestia zdrowia. Ja jednak liczę że wraz z przebiegiem kariery wzmocni na tyle mięśnie że nie będzie problemu. Podobnie jak z ibou jak tylko będzie grał to złapie rytm i bd z niego pociecha
Moim zdaniem to zawodnik meczu, on ma wszystko czego trzeba na tej pozycji, Conor to świetny piłkarz, zdrowia póki co to on nie ma, ale charakter, zawziętość i pewność siebie top, do tego to ustawianie się, doskok, tego nie wyćwiczysz, on to po prostu ma