Wygląda na to, że Conor będzie częścią pierwszego zespołu w tym sezonie. Pomyślałem więc, że warto założyc mu temat.
Zawodnik urodzony 9 lip 2003
W Liverpoolu od lata 2019
Prawy obrońca\skrzydłowy
Wygląda na to, że Conor będzie częścią pierwszego zespołu w tym sezonie. Pomyślałem więc, że warto założyc mu temat.
Zawodnik urodzony 9 lip 2003
W Liverpoolu od lata 2019
Prawy obrońca\skrzydłowy
Dziś właśnie wyszła informacja, że Conor ma pomniejszy uraz, dlatego nie pojechał do Singapuru. Jest artykuł na głównej.
On już jest zdrowy? Pytam bo fajnie gdyby Trent miał inne zastepstwo niż tylko Gomez.
Nie był niby w składzie na Darmstadt, ale ostatnio udzielał wywiadu oficjalce i nie było mowy o kontuzji, tylko o przygotowaniach na Chelsea. Myśle, że to oznacza, iż bedzie ujety w składzie na niedzielę.
Dzięku za info. Kibicuję mu.
Przecież to widać ewidentnie, że od początku było wiadomo tylko kibicom baita sprzedali.
Pojawił się na stronie post o nim i sobie o chłopu przypomniałem.
Ma kontrakt do końca roku, niby papiery na grę są, ale od początku roku ma jakiś tajemniczy uraz.
Wiadomo co mu jest i kiedy można się spodziewać powrotu? Były w tym sezonie już mecze w których mógł trochę minut złapać. Jak wróci w marcu to już może szukać sobie nowego klubu, bo w finalnym fragmencie sezonu nie będzie miał szans na występy.
Bardzo dobre spotkanie z Arsenalem i największy pozytyw tego meczu!
Oj tak, świetne wejście. Mam nadzieję, że dostanie więcej czasu z Fulham.
Fajnie się młody pokazał i daje nadzieję na zmiennika TAA. Chyba ma jaja.
Martinelli mu z kieszeni wystawał jak schodził do szatni🤭
To może być nasz nowy Flano-Cafu świetny występ.
Bardzo dobry mecz młodego. Widać, że nie pęka na robocie i nawet jak umiejętności braknie to nadrabia ambicją. Dał podstawę aby wierzyć, że da radę pod nieobecność Trenta.
Bez przesady z tym zastępowaniem Trenta. W obronie solidny, ale większość meczu grał na dziadka Williana. Poza tym to tylko Fulham. W ataku w sumie poza jedną czy dwiema akcjami gdzie wywalczył wolny, to praktycznie bezużyteczny. Zero dośrodkowania. Jak na nastolatka to przyzwoity mecz, ale bez huraoptymizmu.
W meczu z Arsenalem schował do kieszeni Martianelliego.
Wiadomo nie jest to poziom TAA, trudno żeby był jak to jeden z lepszych PO na świecie.
Chłopak zbiera sporo pochwał, bo gra powyżej oczekiwań. ( Jak na brak doświadczenia, wiek)
Mecz tego chłopaka 10 na 10:) kiedy miał piłkę nie bał się gnać ją do przodu.
Fajnie by było go zobaczyć w następnym meczu na prawym skrzydle a Arnolda w środku pomocy