Fenway Sports Group (FSG)

Tak to jest cierpienie, bo chcesz by do cholery z tym klubem było wszystko okej, ale nie jest. Jedno mistrzostwo na 30 lat, odkąd kibicuje, to było parę drugich miejsc, dwa przegrane o 1 punkt, raz przegrali bo Benitez się zesrał po tym jak SAF go na konferencji prowokował, a raz bo Gerrard się wywalił w meczu który nie musieliśmy wygrać. 4 przegrane finały europejskie na 6. Krwa mać, tak jest to cierpienie, dosłownie. Dodatkowo mamy powtórkę z rozgrywki czyli mamy właścicieli których chcemy się pozbyć. Jeśli kogoś interesuje przeciętniactwo najbardziej utytułowanego klubu w Anglii to może się brandzlować do meczów w lidze europy i do tego, że mamy stadion na 60 tysięcy i nowy ośrodek treningowy. Gdzie bez tego ośrodka osiągnęliśmy największe sukcesy. Przepraszam za język, ale ja nie chcę już powrotów do czasów Hodgsona, Kennego, Brendana i końcowego Beniteza. A tym bardziej nie chcę by Klopp który nam tyle dał jest sprowadzony do tego poziomu przez nieudaczników z Bostonu. Bo KRWA kocham ten klub.

10 polubień