Feta Mistrzowska 2025

The Bank Holiday Monday parade will take place the day after the final game of the 2024-25 season and will begin at 2.30pm BST.

The 15km victory route, the same as the 2019 and 2022 parades, will start at Allerton Maze in the south of the city. It will then travel northbound on Queens Drive towards the Fiveways roundabout and on to the Rocket flyover.

From there, it will journey along:

• Queens Drive
  • Mill Bank
  • West Derby Road
  • Islington
  • Leeds Street
  • The Strand
  • Route finishes at Blundell Street

It is anticipated the parade will last between three and five hours, though this is subject to change.

za oficjalką

2 polubienia

Dziękuję dobry człowieku :pray:t3:

1 polubienie

Za 2 bilety 26.05. do Liverpoolu zapłaciłem 220 zł. W drugą stronę lecę 28.05. z Manchesteru do Poznania za 186 zł od łebka + pociąg do Wro za 70 zł. Masz taniej lot bezpośrednio z Liverpoolu do Wro, ale powrót w czwartek, co dla mnie niestety odpada, bo muszę zdążyć na lot na inny wyjazd. Noclegu jeszcze mocno nie obczajałem, bo pierwotnie miało lecieć więcej osób, więc wtedy taki apartament wychodził za ok. 200 zł od osoby przy samym Anfield.

1 polubienie

Przez agencję, zakupione jeszcze w tamtym roku :slight_smile:

Będziecie stali “na trasie” czy raczej czekali na mecie?

Mocno się zastanawiam nad tym miejscem. Wygląda na takie, w którym będzie można stanąć w miarę blisko i będzie sporo widać.

My lecimy w 5 osób ze Szczecina 24.05. Czyli szykuje się wesoły samolot.:slightly_smiling_face:

siema, ja jadę na fetę już w piątek. może macie jakąś opcję na bilety na niedzielę ? rozważe opcję :slight_smile: pozdro i do zobaczenia na miejscu :slight_smile:

zadzwon do mnie proszę, 881 615 166

Albert’s Dock? Myślę, że tam akurat może być grubo, bo to jeden z głównych turystycznych i najbardziej charakterystycznych punktów na mapie miasta. Z drugiej strony, faktycznie jest dosyć sporo miejsca wzdłuż doków.

Ok, zadzwonie na weekendzie

No właśnie to mój wniosek wyłącznie po zdjęciach. Liverpool Echo dzisiaj pisało o najlepszych miejscówkach, ale na zdjęciach raczej wyglądały na zapełnione na maksa. Tutaj jakaś przestrzeń jest ale też ciężko ocenić czy tak faktycznie bedzie.

My lecimy w 3 osoby :slight_smile:

My się wybieramy najprawdopodobniej piątek lub sobota. Wracac chcemy we wtorek

My tez w 3 :slight_smile: chyba ze mi szef wolnego nie da to maz z synem polecą

Cześć! Lecę z Wrocka 26.05, wieczorem busem do Manchesteru i stamtąd powrót 27.05 wieczorem :slight_smile: będzie się działo!

Tymczasem zawodnicy świętują w Dubaju https://x.com/Braden_LFC/status/1922202198152278322

Czy orientujecie się, czy gdzie na trasie fety organizują się, zbierają polscy fani?? Razem raźniej :slight_smile:

Hej.
Wylatuje z Katowic 23 maja.
Wracam 26 maja.
Na liście do zwiedzania liczne puby/bary, muzea, katedry oraz Feta.
Można by było założyć grupę na messengerze lub whatsappie w celu lepszego kontaktu oraz żeby nie zaśmiecać tak tego forum.