Feta Mistrzowska 2025

Witam, czy ktoś z Was/Nas wybiera się na fetę mistrzowską do Liverpoolu? :slight_smile:

1 polubienie

Ja się wybieram, będzie pięknie :wink:

Ja będę popołudniu 24.05, ale niestesty z rana 26.05 wracam do Polski.
Meczyk z CP oglądam pod stadionem i w niedzielę na imprezowanie na miasto. Będzie się działo.

Ja sie wybieram na ostatni mecz z CP mam dwie wejsciowki mialem jechac z kumplem ale niestety nie da rady, jakby ktos chcial to moge jeden odsprzedać

Ja się wybieram i od razu pytanko czy macie jakieś protipy gdzie najlepsza miejscówka?

Tak, ja lecę 26.05. rano z Wrocławia i jestem do 28.05.

Leci ktoś do Liverpoolu z Szczecina 26 maja ?

samemu trochę nudno lecieć :confused:

Ile liczysz wyniesie taki wyjazd z Wro? Sam sie zastanawiam choć nigdy nie byłem jeszcze

Ja tez sie wybieram ze Szczecina 24 maja lot i powrot 28 maja , feta jest 26 maja o 14.30 jak cos, trasa okolo 15 km , przejazd autokarem potrwa 4-5 h. Widzimy sie na miejscu :wink: pozdroo

z wielu miast lata Ryanair i Wizz
Ewentualnie można szukać lotu do Manchesteru i pociągiem tanio szybko dojechać w godzinke

Bardzo tani lot jest,

To prawda, ja placilem 180 zl za bilety w dwie strony

A jak z Etą? I hotelem

Na meczyk z crystal pan się wybiera?

Eta jeszcze nie robilem ale jest to koszt 16 futnow i czeka sie od 1 do 3 dni, najlepiej przez legitna apke to zrobic

Haha jaki pan? Ale rozumiem ze mialo byc z kulturką , na mecz z crysta bede pod stadionem lub gdzies blisko w pubie

Cześć, a ile chcesz za ten bilet i w jakim miejscu?

Ja też będę z synem i na meczu i na fecie na następnego dnia. Pomyślałem że fajnie byłoby się zebrać Polską ekipą po meczu i na fetę :slight_smile: No i pytanie do obeznanych, gdzie najlepiej się ustawić na fecie.

Skąd bilety na meczyk?