Finał Pucharu Ligi: Liverpool - Newcastle, 16.03.2025

Ramadan , non stop Jota, który jest bez formy, a my dalej gramy swoje … dajcie Chiese on chociaż na Pizzy Gravenberch na oparach widać ewidentny brak DM niech w lato podejmą walkę o Zubimendiego obyśmy dociągnęli do mistrzostwa.

ale flaki, nikt nie ma sily, quansach gra godzine a wyglada jak od miesiaca biegal bez przerwy, gakpo po kontuzji, salah to ledwo zywy od miesiaca, diaz sam zapierdziela ale co on sam zrobi, sie zakreci i wywali za boisko. koszmar

Chiesa i Elliott <3 ale meczycho

Ohoho Chiesa istnieje :smiley:

2 polubienia

włoski ogier oficjalnie w blokach startowych

2 polubienia

Slot zmien tego Salaha!! Czlowieku obudz sie!!

4 polubienia

Włoski książę da nam puchar czuję to w kościach

Trochę rozumiem Trenta, że odchodzi do Realu. Na prawej skrzydle jest nietykalny Salah, którego bez formy nie można zdjąć. No i ten incydent na treningu też wiele wyjaśnia.

Tutaj by się przydał Wojtek Szczęsny. Od razy by laga szła długa, na ten młyn w polu karnym przeciwnika.

No i mamy CHIESĘ i Elliota

Federico musisz, wierzę w ciebie!

Chiesa się pyta Elliotta co ma robić na boisku. Sceny…

Ale paniczne zmiany, ciężko się to ogląda

No i Slot już się zesral i jest spanikowany. Eh, szkoda chłopa bo się nawet nieźle zapowiadał

3 polubienia

Jestem całkowicie pogubiony. Nie wiem na kogo głosować na zawodnika meczu.

Taktyka niczym w latach 20-30, 1-3-2-5 :wink:
Salah, Chiesa, Nunez, Gakpo, Elliott, Szobo.

Slot zagubiony jak dziecko.

1 polubienie

Zwycięzkiego składu się nie zmienia xd

Taa, Ty wiesz najlepiej xd

Ja to nie wiem z kim my te 5 meczy mamy wygrać to mi wychodzą Lisy Tottki może WHU z Evertonem ciężary z Arsenalem Chelsea i Brighton podobnie będzie sraczka do końca anie celebracja na Stamford Bridge

1 polubienie