Finał Pucharu Ligi: Liverpool - Newcastle, 16.03.2025

Jota od miesięca nie miał udanego zagrania, nie wiem co on musi zrobić, żeby stracić miejsce w pierwszym składzie, chyba czerwo złapać, albo kontuzje…

Oooohhh His name is Diogo!!!

Ale Jota wygląda tak już od dawna i problemem jest to,że nie ma nawet kto za niego wejść,bo co wejdzie Gakpo i przeczłapie jak ostatnio? To idź pan w Uj

To jest wstyd, żeby w finale grać na odpierdol. Zero strzałów? Serio?? Zdominowani jesteśmy w tyte, i jeszcze bramka do szatni. To będzie cud jak to wyciągnięmy… Zostaje liga so dociągnięcia i oby bez emocji…
Dno

Nie wyglądają jakby byli w większej dupie.

Czyli jednak Slot zamienił się w upartego Kloppa. I to go gubi od paru miesięcy. To jest inny Slot niż z początku sezonu, jakbym Kloppa wypalonego widział.

1 polubienie

Ale piach…

Straszna nędza. Sroki lepsze i tyle.

Najgorszy możliwy termin na ten mecz. Ale ligi nam już nie zabiorą

1 strzał do 9 tak wygląda mistrz Anglii?

Ehhh… Byle dowieść tego majstra…
NUFC zasłużenie prowadzi

Ja wcale jeszcze nie jestem pewien że w takiej formie wygramy ligę bo trzeba wygrać 5 meczy i 1 zremisować

1 polubienie

Hehe, słuchaj bo taka głupia sprawa

1 polubienie

Imo Jota to casus Sturridge’a, który po ciągłych kontuzjach grał na alibi. Gościa trzeba sprzedać póki jeszcze ktoś byłby nim zainteresowany

1 polubienie

Nie mogę zrozumieć o co chodzi z tym zostawianiem Burna Mac Allisterowi. Tragiczna połowa Liverpoolu. W obronie Newcastle broni w 9, co kompletnie nie przeszkadza im dochodzić do naszego pola karnego. Środek pola nie istnieje, absolutne zero energii. Liczenie w tym wypadku na karnego nawet nie przystoi przy tak beznadziejnej grze.

Nie skomentuję nawet tego meczu, padaka, padaka… i jeszcze raz padaka, są zajechani sezonem i wychodzi wszystko, no nic może obudzą się w drugiej połowie bo jednym ewidentnie bardziej zależy.

Z tej mąki chleba nie będzie. Nie gramy nic, jak Chelsea. Zero ładu i składu w układaniu akcji, zero zagrożenia, mało chęci. Mac woli kłócić się z sędzią niż coś grać, Jota nie ma kompletnie nic do pokazania, Diaz szarpie, ale bez konkretów, a Salah bez wsparcia Quansaha i bez okazji. Co można zrobić ? Czy wejście Nuneza może być gorsze ? :person_shrugging:

1 polubienie

Dobrze że przewagę mamy taką w lidze bo uwierzyłbym, że wywróciliby się gdyby to było jakieś 6 punktów różnicy w sposób koncertowy, ale nigdy nie mów nigdy, bo kaszana będzie grana przez kolejne 2-3 mecze ligowe, może w połowie kwietnia się wybudzą

2 polubienia

Tak. Nunez nie wniesie nic.
Dajmy Gakpo i Chiese. Na Chiese nie są przygotowani w Newcastle. Po co trzymać tego Jote?
Czy oni zawsze muszą wkur… na sam koniec? Newcastle w nie lepszej formie, ale nasi trafili na same dno z formą…

Czyli forumowi hejterzy mieli znowu rację że brak wzmocnień i brak rotacji źle się skończy na wiosnę?

6 polubień