Jota od miesięca nie miał udanego zagrania, nie wiem co on musi zrobić, żeby stracić miejsce w pierwszym składzie, chyba czerwo złapać, albo kontuzje…
Oooohhh His name is Diogo!!!
Ale Jota wygląda tak już od dawna i problemem jest to,że nie ma nawet kto za niego wejść,bo co wejdzie Gakpo i przeczłapie jak ostatnio? To idź pan w Uj
To jest wstyd, żeby w finale grać na odpierdol. Zero strzałów? Serio?? Zdominowani jesteśmy w tyte, i jeszcze bramka do szatni. To będzie cud jak to wyciągnięmy… Zostaje liga so dociągnięcia i oby bez emocji…
Dno
Nie wyglądają jakby byli w większej dupie.
Czyli jednak Slot zamienił się w upartego Kloppa. I to go gubi od paru miesięcy. To jest inny Slot niż z początku sezonu, jakbym Kloppa wypalonego widział.
Straszna nędza. Sroki lepsze i tyle.
Najgorszy możliwy termin na ten mecz. Ale ligi nam już nie zabiorą
1 strzał do 9 tak wygląda mistrz Anglii?
Ehhh… Byle dowieść tego majstra…
NUFC zasłużenie prowadzi
Ja wcale jeszcze nie jestem pewien że w takiej formie wygramy ligę bo trzeba wygrać 5 meczy i 1 zremisować
Hehe, słuchaj bo taka głupia sprawa
Imo Jota to casus Sturridge’a, który po ciągłych kontuzjach grał na alibi. Gościa trzeba sprzedać póki jeszcze ktoś byłby nim zainteresowany
Nie mogę zrozumieć o co chodzi z tym zostawianiem Burna Mac Allisterowi. Tragiczna połowa Liverpoolu. W obronie Newcastle broni w 9, co kompletnie nie przeszkadza im dochodzić do naszego pola karnego. Środek pola nie istnieje, absolutne zero energii. Liczenie w tym wypadku na karnego nawet nie przystoi przy tak beznadziejnej grze.
Nie skomentuję nawet tego meczu, padaka, padaka… i jeszcze raz padaka, są zajechani sezonem i wychodzi wszystko, no nic może obudzą się w drugiej połowie bo jednym ewidentnie bardziej zależy.
Z tej mąki chleba nie będzie. Nie gramy nic, jak Chelsea. Zero ładu i składu w układaniu akcji, zero zagrożenia, mało chęci. Mac woli kłócić się z sędzią niż coś grać, Jota nie ma kompletnie nic do pokazania, Diaz szarpie, ale bez konkretów, a Salah bez wsparcia Quansaha i bez okazji. Co można zrobić ? Czy wejście Nuneza może być gorsze ? ![]()
Dobrze że przewagę mamy taką w lidze bo uwierzyłbym, że wywróciliby się gdyby to było jakieś 6 punktów różnicy w sposób koncertowy, ale nigdy nie mów nigdy, bo kaszana będzie grana przez kolejne 2-3 mecze ligowe, może w połowie kwietnia się wybudzą
Tak. Nunez nie wniesie nic.
Dajmy Gakpo i Chiese. Na Chiese nie są przygotowani w Newcastle. Po co trzymać tego Jote?
Czy oni zawsze muszą wkur… na sam koniec? Newcastle w nie lepszej formie, ale nasi trafili na same dno z formą…
Czyli forumowi hejterzy mieli znowu rację że brak wzmocnień i brak rotacji źle się skończy na wiosnę?