Florian Wirtz

Pokłócili się już, dostałem sms-a od Szobo że chce odejść.

20 polubień

Tak, właśnie info o tym ze sie pokucili o numer na koszulce i to był właśnie ten brakujacy element artety i arsenal wygrywa lige. I powstanie o tym serial na Netflixie.

17 polubień

Bekę Mo ciśnie, że miejsce Szobo Wirtz zajmie. Normalne śmieszki w zdrowej atmosferze. A numer myślę, że Florian weźmie typu 19 po Elliottcie, albo ewentualnie 17 mu Curtis zwolni. Małe szanse, że Szobo czy Mac oddadzą swoje numery.

Weźmie 9 po sympatycznym Urugwajczyku.

1 polubienie

Tak tak, a nowy napastnik dostanie 66 żeby zmazać niesmak po poprzednim właścicielu.

4 polubienia

Sam Flo powiedział, że szanuje piłkarzy. Nie zabierze nikomu numeru.

Ja bym go widział z 13 :slightly_smiling_face: choć jeśli Darwin by odszedł, to pewnie by dostał 9. Nr 6 (nie 66 :joy: ) nie pasuje, może czeka na Guehiego.

1 polubienie

6 powinien wziąc Graven bo jest już przemianowany na typową 6

3 polubienia

ale z 38 grał w każdym klubie, to nie randomowa cyferka która mu została. w każdym razie zasłużył na to żeby sobie wybrać którą woli

2 polubienia

Co do numeru, to wydaje mi się, że jeśli nie zwolni sie 7 po Diazie, to Wirtz weźmie 27. Grał z tym numerem w Bayerze, u nas jest wolny i nie wydaje mi się, żeby sam Florian chciał jakoś wielce kombinować.

2 polubienia

Czy ktoś ma potwierdzone info czy Wirtz w ogóle był obecny wczoraj na meczu? Wiem, że był artykuł, że nie którzy zawodnicy robią jakieś sesje dodatkowe kondycyjne ale np Van dijk, Alexis, Diaz nie zagrali minuty, a byli z drużyną wczoraj. Floriana nie zauważyłem

1 polubienie

Nie zagral bo nie dojechały koszulki Adidasa, Kuczq juz wszystkim wyjasnil :sweat_smile:

5 polubień

Nie brak opinii, że ten “transfer” to była propaganda FSG żeby pokazać że niby mają pieniądze, tak naprawdę Wirtz idzie do Realu tylko muszą jeszcze dopełnić formalności.

5 polubień

Niestety nic z niego nie będzie. Nie załapał się nawet na ławkę w meczu z Preston, to co dopiero na Premier League czy LM. Szkoda, można było kupić za te pieniądze dwóch Nunezów albo przynajmniej siedmiu Hendersonów.

13 polubień

Piękny to był transfer, nie zapomnę go nigdy.

2 polubienia

Sprzedać teraz, póki jest coś wart, bo potem się będziemy bujać do końca kontraktu jak zwykle

2 polubienia

Ale taka prawda. Z milanem 26 też nie zagra. Debiut Wirtza będzie z Bilbao 4 sierpnia

Rodzice Wirtza są jego agentami tak a propo. Ponoć już czeka, aż skończy mu się kontrakt by odejść do Realu.

4 polubienia

On akurat chce do Barcy od dziecka.

1 polubienie

Gen Realu mu sie włączył jak pogadał z Ibu, teraz tylko czeka na koniec umowy żeby odejść jako wolny agent.
Tak się kończy robienie transferów z Bundesligi.

2 polubienia

3 polubienia