Pokłócili się już, dostałem sms-a od Szobo że chce odejść.
Tak, właśnie info o tym ze sie pokucili o numer na koszulce i to był właśnie ten brakujacy element artety i arsenal wygrywa lige. I powstanie o tym serial na Netflixie.
Bekę Mo ciśnie, że miejsce Szobo Wirtz zajmie. Normalne śmieszki w zdrowej atmosferze. A numer myślę, że Florian weźmie typu 19 po Elliottcie, albo ewentualnie 17 mu Curtis zwolni. Małe szanse, że Szobo czy Mac oddadzą swoje numery.
Weźmie 9 po sympatycznym Urugwajczyku.
Tak tak, a nowy napastnik dostanie 66 żeby zmazać niesmak po poprzednim właścicielu.
Sam Flo powiedział, że szanuje piłkarzy. Nie zabierze nikomu numeru.
Ja bym go widział z 13 choć jeśli Darwin by odszedł, to pewnie by dostał 9. Nr 6 (nie 66
) nie pasuje, może czeka na Guehiego.
6 powinien wziąc Graven bo jest już przemianowany na typową 6
ale z 38 grał w każdym klubie, to nie randomowa cyferka która mu została. w każdym razie zasłużył na to żeby sobie wybrać którą woli
Co do numeru, to wydaje mi się, że jeśli nie zwolni sie 7 po Diazie, to Wirtz weźmie 27. Grał z tym numerem w Bayerze, u nas jest wolny i nie wydaje mi się, żeby sam Florian chciał jakoś wielce kombinować.
Czy ktoś ma potwierdzone info czy Wirtz w ogóle był obecny wczoraj na meczu? Wiem, że był artykuł, że nie którzy zawodnicy robią jakieś sesje dodatkowe kondycyjne ale np Van dijk, Alexis, Diaz nie zagrali minuty, a byli z drużyną wczoraj. Floriana nie zauważyłem
Nie zagral bo nie dojechały koszulki Adidasa, Kuczq juz wszystkim wyjasnil
Nie brak opinii, że ten “transfer” to była propaganda FSG żeby pokazać że niby mają pieniądze, tak naprawdę Wirtz idzie do Realu tylko muszą jeszcze dopełnić formalności.
Niestety nic z niego nie będzie. Nie załapał się nawet na ławkę w meczu z Preston, to co dopiero na Premier League czy LM. Szkoda, można było kupić za te pieniądze dwóch Nunezów albo przynajmniej siedmiu Hendersonów.
Piękny to był transfer, nie zapomnę go nigdy.
Sprzedać teraz, póki jest coś wart, bo potem się będziemy bujać do końca kontraktu jak zwykle
Ale taka prawda. Z milanem 26 też nie zagra. Debiut Wirtza będzie z Bilbao 4 sierpnia
Rodzice Wirtza są jego agentami tak a propo. Ponoć już czeka, aż skończy mu się kontrakt by odejść do Realu.
On akurat chce do Barcy od dziecka.
Gen Realu mu sie włączył jak pogadał z Ibu, teraz tylko czeka na koniec umowy żeby odejść jako wolny agent.
Tak się kończy robienie transferów z Bundesligi.