O takiego Florka ja walczyłem ![]()
![]()
Dać mu jeszcze z dwóch do gry kombinacyjnej i będzie bić rekordy ligi
Ch*ja tam walczyłeś.jedyna bitwie co zrobiłeś to ta pod Grunwaldem.
O wypraszam sobie, pod Płowcami też byłem ![]()
YT podpowiedział z rana taką kompilację.
A pół forum chciało go już na taczce wywieść
Nie pół forum tylko kilku ekspertów na czele z Mude
Piękny jest a to dopiero jego początek i będzie sie stawał tylko lepszy.
Loku już pompował koła do tej taczki. Skreślił go po 4 meczach.
Prawda jest taka, że Harvey Eliot dostałby aż dwie nominacje za gracza stycznia, a nie tylko jedną jak Wirtz. Musiałby tylko grać.
Taczka cały czas gotowa a Niemiec ma tylko chwilowy lepszy okres.
A jednak tęsknicie za nim
@Kajojojek13 skoro tak często do niego wracają znaczy że tęsknią
Cóż mało kto tak dużo mówił i tka bardzo bez sensu.
@Kolumbjajo myślę że to nie tęsknota. On stał się swoistym meme na tym forum. Własna karykatura. Jak zacząłem się udzielać na forum to potrafił coś fajnego napisać, podrzucić. Tylko jak coś napisał to potem miesiącami żywcem próbował to udowodnić. Jak Gravena chciał wywalić po roku, a Graven później był najlepszym dmf ligi to po każdym nawet tylko średnim meczu wyskakiwał pisząc że jednak nie taki on dobry😂
To samo z wirtzem którego spalił głównie przez to że pompował Harveya.
Stwierdzenie, że dana osoba bardzo cisnęła jakis temat nie znaczy, że się tęskni za kimś. Ot najlepszy przykład gościa od fsg i adwokat Slota. Każdy wie o kogo chodzi, ale czy tęsknimy ??
Jako osobie która uwielbiam sport tego akurat im mega zazdroszczę. Wstajesz see rano, wpieprzasz śniadanko najlepszej jakości, którego nawet nie musisz przygotowywać i idziesz sobie na sileczke robić mięśnie. Poezja.
Odejmujac cały ten bajzel reszty w profesjonalnym sporcie. Prócz pieniędzy of course ![]()
Niesamowity spokój ma florek z piłka przy nodze .
Jest dobrze , będziemy się jarać nim ;p
Najlepszy na boisku. Chwilami pod względem techniki, poruszania się, wizji, to on na tle reszty zespołu wygląda jakby przeszczepić Iniestę do Rakowa.
Jedyny powód do oglądania obecnego Liverpoolu. Potrzeba mu jednak klasowego trenera do pełnego rozkwitu.