Giovanni Leoni

Buongiorno :it::pinched_fingers:t2: !

Liverpool FC have completed the signing of defender Giovanni Leoni from Parma, subject to international clearance and a successful work permit application.

The 18-year-old joins the Premier League champions after passing a medical and agreeing a long-term contract at the AXA Training Centre today.

12 polubień

Angielski poziom B1

1 polubienie

Do twarzy mu w czerwonym :sweat_smile:

Dzień dobry panie Włochu

No i super. Uzupełniamy lukę po Quansahu. Nie ma się co czarować, ale to no name. Skoro jednak sztab go wytypował to ja im ufam.

Witamy!

Bardzo fajny transfer, bez szumu wielkiego jak z Robertsonem a jednak uwagę Richarda przykuł, może będzie super :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Szczerze mam niesamowicie dobre odczucia co do Włocha. Przed okienkiem marzyłem o huijensie, ale po transferze Włocha jestem bardzo ale to bardzo zadowolony.

Witamy Italiano w LFC :red_circle::blush:
Oby to był wreszcie dobry zakup piłkarza spod Wezuwiusza.

Potężny Włoch w naszych szeregach. Chłop jest wyższy nawet od naszej skały :smiley: a pewnie jeszcze cent/dwa urośnie. Oby w innych aspektach też go przegonił :heart:

Dawniej za młode talenty płaciło się po 5-15 mln, teraz trzeba płacić grubo ponad 25 mln. Chłopak młody, wciąż wiele ma do nauki, nie ma co wywierać na nim presji, ma od kogo się uczyć i trzeba za niego trzymać kciuki. Nie uważam że nagle będzie naszym podstawowym obrońcą, bo 17 meczów w Seria A to praktycznie nic, oby dostawał szansę gry, nie ma co młodego przyspawać do ławki i może nam odpali :wink:

1 polubienie

1 polubienie

Czym go ten Chiesa nakarmił, że przez noc tyle urósł
Jak Ali ponoć 193 Leon 196, a wydaje się wiecej

@simok kk podają na stronach oszukują >:(
image

191 a Leoni 196, więc już jest to widoczne, choć na filmiku wydaje się jakby co najmniej 10 cm

1 polubienie

Ktoś może wie, czy Włoch nie leczy jeszcze jakiegoś urazu, czy już jest w pełni gotowy do treningów ?

przeciez to skrót kamery

1 polubienie

Saga wzrostu ciąg dalszy

Wielki Gio powołany do kadry Włoch

Gratki dla niego! Oby bez urazu :wink:
Jak na rocznik 2006 to fenomenalnie zbudowany. Porównajcie go nawet z Cubarsim, Yoro czy Huijsenem.

1 polubienie

Jeżeli przyjdzie Guehi i Konate zostanie to dużo chłopak nie pogra

Kawal chlopa, a dopiero 18. Ma genetyke mocna. No i powolanie do repki.