Hugo Ekitike

15 polubień

Na tym zdjęciu wygląda jak klon TAA.

2 polubienia

Jest i on. Duża część użytkowników, w tym i ja mają mieszane odczucia co do tego transferu. Jednak ufam naszym, że wiedzą co robią. Powodzenia młody. Pokaż, że warto było w Ciebie zainwestować i że jarający sie tym transferem mieli rację.

1 polubienie
16 polubień

Co raz bardziej sie przekonuje do tego transferu. Ciężko ale się przekonuje. W dodatku bardzo fajny film od Tomasza Ćwiąkały dzisiaj polecam

2 polubienia

Witamy potężnego Francuza. Cena raczej tak wysoka bo płacimy na mega potencjał, tak jak Ćwiąkała powiedział, ja mocno wierzę w tego chłopaka i oby nam usta pozamykał :slight_smile: Zresztą już miałem sen że z Bournemouth 2 brameczki zdobył :smiley: Oby proroczy, ja się mega jaram :)!

W ramach ciekawostek, nazwisko Francuza brzmi tak samo czytając je od tyłu :smiley:

2 polubienia

Witamy naszego nowego Francuza. Mam nadzieję że panowie w klubie się nie mylą i będziemy mieć z niego masę szczęścia :smiley:

2 polubienia

Ktoś wie czy znają się z Konate? Może Ibou zostanie

1 polubienie

Wirtza w mojej ocenie nie przebije, ale to będzie potwór. W takim towarzystwie to myślę ze sam bym 5 bramek w sezonie strzelił :stuck_out_tongue:

5 polubień

Nie jestem przekonany do tego transferu, ale wtedy przypominam sobie, że za sterami jest Edwards. Gdyby kazał mi się przebrać za murzynkę to bym się przebrał, bo wiem, że to byłaby najlepsza możliwa decyzja. I tak widocznie jest w tym transferze. Posucha na rynku spowodowała, że zwróciliśmy się stronę Ekitike. Ważnym elementem było to, że odrzucił propozycję innych klubów, dzięki czemu uniknęliśmy licytacji. Każdy inny zawodnik, który się przewijał w mediach jasno deklarował chęć dołączenia do kilku zespołów. Uniknięcie licytacji to jeden z najważniejszych czynników.

10 polubień

https://x.com/AnfieldSector/status/1948090482229162392?t=f7TiqWkbbF_--tB4yG_Bbw&s=19

The Reds’ data tests showed that no one other than Erling Haaland and Kylian Mbappe scored higher thank Ekitike in their data tests for No 9s.

3 polubienia

No to oficjalnie witamy pierwszego zawodnika w kadrze, którego nazwisko czyta się tak samo od przodu, jak i od tyłu :slight_smile:

1 polubienie

O Panie, nie pierwszy :wink:.
Był pewien turek, krótko ale był. Ozan Kabak :tr:

2 polubienia

Sheyi Ojo był kiedyś

4 polubienia

Miałem na myśli pierwszego w obecnej kadrze, ale macie rację, że historycznie nie jest to precedens :slight_smile:

3 polubienia

Byłem do tego pomysłu sceptycznie nastawiony, ale w sumie chyba gorszy nie będzie niż to co prezentowaliśmy na 9 w zeszłym roku, a to i tak był mistrzowski sezon, więc nie ma co narzekać :sweat_smile:

1 polubienie

Tak na poważnie, to nie mogę się doczekać jak Isak z Rikitiki i Wirtzem będą zamiatać ligę.

1 polubienie

Ale nie ma miejsca dla Rikitiki i Isaka w jednym skladzie xd

Mój stryj cioteczny od strony babci pracuje na Anfield jako greenkeeper i widział takie coś w pokoju Edwardsa:

2 polubienia

Ale tak serio teraz, bez ściemy i tych twoich dziwacznych trollingów. Serio wierzysz jeszcze w transfer Isaka w to okienko? Ja widze Isaka, ale po fiasku z Ekitike, w sensie za rok, gdy Francuz okaże się porażką większą od Nuneza.