Humor

Meireles był całkiem dobry u nas.

1 polubienie

Meireles to też był solidny piłkarz.
Brakuje mi u nas podobnego pomocnika w tym momencie, który ma petardę w nodze i potrafi w sezonie dorzucić parę bramek za pola karnego.
:wink:

2 polubienia

Sztab medyczny Liverpoolu analizuje bieżącego wyniki badań zawodników.

5 polubień

Od czasu zakończenia mundialu w Katarze, piłkarz Leicester :belgium: Wout Faes, jest najlepszym strzelcem :red_circle: Liverpoolu w Premier League.

/2 gole samobójcze/

:information_source: Transfermarkt

1 polubienie

3 polubienia

Przeglądam dział Humor i o zgrozo, natykam się na taki komentarz fana The Reds! Nie wyobrażam sobie, żeby przeszedł bez echa na “starym” forum. To, że Nisterlooy jest fan boyem swojego byłego klubu, nie znaczy, że musimy mu przyklaskiwać. Manchesterowi United nie ustępujemy absolutnie w niczym. Forma jest chwilowa, klasa wieczna. 6 > 3.

1 polubienie

Pamięta ktoś? :rofl:

6 polubień

Szczerze to juz o nim zapomnialem, ale prawdziwe legendy zostana wiecznie zywe.

1 polubienie

Ależ to były czasy… :fearful:

1 polubienie

Hahaha pamiętam. Z jednej strony strach i obrzydzenie a z drugiej piękne wspomnienia :laughing:

Pamiętam, że w tych latach oglądaliśmy nawet mecze młodzików szukając nadziei :laughing:

1 polubienie

@Jyuuken Ludzie się na starym forumie pruli o ten filmik, że jak to tak piłkarza LFC można wyśmiewać xD Swoją drogą na tym filmiku chyba Suarez lutuje główkę z zza pola karnego :wink:

5 polubień

Aly Cissokho… nieoszlifowany diament… gdzie on się teraz podziewa? Lamphun Warriors FC - druga liga Tajlandzka, ale swoje puchary z Olympique Lyon, Porto i Olympiacos Pireus wygrał.

Minuta 1:20 - Umiejętnościami przewyższa Keitę, jeśli chodzi o technikę przy strzałach w trybuny.

Gość miał szczęście, że grał w jednej z najładniejszych koszulek LFC made by Warrior oraz, że zaliczył (trochę fartownie, ale jednak) jedną z najładniejszych asyst przy bramce Suareza.

Widzę, że przez tegoroczną grę Liverpoolu wszystkich bierze na nostalgiczne wspomnienia. :wink:

1 polubienie

Noo siedziałem na starym forum, pamiętam :rofl:.
Tak, pamiętam tę główkę Suareza, wtedy to był potwór.

Z tej serii są też super filmiki, polecam :smiley:

4 polubienia
3 polubienia

Neymar Jr ‘offered’ to Liverpool as Paris Saint-Germain superstar eyes Premier League transfer - Liverpool Echo

Nie wiem po co PSG się z nami skontaktowało. To musi być żart albo ewidentnie są mega zdesperowani, hehe. Nawet jakby go zaoferowali za darmo, to i tak nie uzbieralibyśmy na tygodniówkę lub trzeba byłoby kogoś sprzedać, żeby sfinansować zarobki Neymara. :wink:

Na Bellingama wrzucamy do skarbonki już od ponad roku… aż się zdziwimy, jak nam go ktoś w tydzień zwinie sprzed nosa po trwających pół lata spekulacjach, że LFC uzgodnił już zakup z BVB. :wink:

Tak mi się skojarzyło z tym memem.

Podejrzewam, że PSG kombinuję pewnie z jakąś wymianą za Salaha.
Realnie transfer bez sensu z naszej perspektywy.
W ataku mamy przepych.
Neymar już jest stary.
Duża tygodniówka.
Nic za tym nie przemawia.

Ja bym go u nas nawet za darmo nie chciał, to Liverpool FC, a nie FC Hollywood.

https://twitter.com/sernique_/status/1626949308837683200?s=20

2 polubienia