To jest ten moment, gdy nawet nie potrafię powiedzieć, czy to fejk, czy nie.
Gościo kup sobie jakieś premium, bo to do Slota nie podobne, chyba że masz wadę wzroku
Facet z torebką… Świat się kończy, ludziom już się grzeje pod kopułami, niech już kacapy zrzucają to atomówkę…
Patrząc na to jak ubierają się niektórzy zawodnicy, jak Szobo czy Ekitike to zastanawiam się czy nie mają lustra, żeby spojrzeć na siebie przed pokazaniem się publicznie
Ludzie mający od cholery kasy lubią być ekscentryczni, lubią ten blichtr, gdy wychodząc na miasto z daleka widać, że jest się innym niż plebs dookoła.
O nie, ktoś się ubiera inaczej niż mi się podoba niech zrzucają atomówkę na ten okrutny zepsuty świat!1!1!!!
Nieźle masz pod kopułą gościu, ja też się czasem łapię za głowę jak widzę w czym ludzie chodzą i jaka jest “moda”, ale dopóty nie chodzi po ulicy z fają na wierzchu, dopóki nie ma się co tym interesować i dawać atencji
I zapewne pisze to polaczek z bebzonem i zębami żółtymi od szlugów. Gdzie pewnie ta torebka jest więcej wart niż jego cały życiowy dorobek XD
Dostosowałem się, do typa który daje przyzwolenie na rzucanie atomówką, bo mu się torebeczka piłkarza nie podoba.
Ale musiało cię zaboleć ![]()
Absolutnie nie gardzę, bo nie wiem jaką kto miał drogę życiową, nie wiem czym to jest spowodowane itd. Tak samo nie oceniam w co kto jest ubrany i na podstawie tego nie zamierzam wydawać wniosków. Dla mnie takie teksty są obrzydliwe, że po prostu musiałem odbić ten tekst. Bo kim on jest by oceniać w co kto ma się ubierać jeśli w tym czuje się dobrze.
Poziom tej odpowiedzi jest niżej niż “typowy polaczek z bebzonem i zębami żółtymi od szlugów”
Gratuluje.
Edit. Do kolegi MaxiKinga się w sumie nie chciałem za bardzo odnosić, bo tekst o atomówce (być może Jego całe myślenie) jest również słabe i nawet nie było warto poruszać tego tematu.
Jednak Twoja wypowiedź sugerowała, że w życiu gardzisz wystającym brzuchem, typowymi Januszami z żółtymi zębami, gdyż bardziej dla Ciebie liczy się kto w co (a bardziej za ile) jest ubrany.
Jeśli nie zrozumiałem w Twoim wpisie jakiejś metafory, sarkazmu czy czegoś podobnego, to pardą.