Humor

Mam lekką nadwagę ale nie mam bebzona. Regularnie ćwiczę na siłowni, nie palę od 12 lat a zęby myję 2 razy dziennie. Opisałeś siebie??

Mnie nie interesuje ile kosztuje torebka. Zdaję sobie sprawę, że nigdy nie zarobię tyle ile Szobo ma na miesiąc, ale jakoś nie płaczę z tego powodu. Nie jestem komuchem i nie zaglądam innym do portfeli - obok poziomu Twojej wypowiedzi, który jest po prostu żenujący “boli” mnie to, że mężczyźni się tak zniewieściają w imię czego?? Może mityczni żymianie kręcą korbą?

@Ziaja - żebyśmy się zrozumieli: to, że nie mam prawa decydować w co ma się ubierać lub nie dany człowiek to się zgodzę ale wciąż mogę (i mam prawo) to oceniać, chociażby w kategorii czy to jet ładne czy nie.

Ale to nie to nie ty jesteś od tego kto i jak ma się ubierać i ty nie jesteś od tego od oceny czy mężczyźni zniewieścieli czy nie. Nikt nie jest. Niech ubiera jak się czuje dobrze, ze sobą. Dla mnie może i na obcasach chodzić mam to absolutnie gdzieś.

Zniewieściał typ

Nic mi do tego jak się ubierają piłkarze, natomiast muszę podkreślić, że niektóre elementy odzieży jakie ktoś zakłada na naszych piłkarzy (pije tu do chyba sesji do Hilfigera) wyglądają pokracznie. Koszulka meczowa, szerokie eleganckie spodnie i jakieś mokasyny wyglądają jak biedny wannabe, który chce zaistnieć w Dubaju, ale to tylko moja opinia.

1 polubienie

Myślę, że granica przekracza tylko ten Outfit :((
Dzieci by ze strachu płakały, a ochroniarz w sklepie skojarzył by ze złodziejem co ma kominiarkę.

Kiedy czekasz na wybuch bomby atomowej, ale Polsat wie lepiej.

Widzę, że do działu Humor wkradł się Czarny Humor.

Moda piłkarska, jak i moda w większości sportów czy lig np. NBA idzie w bardzo złym kierynku, ale jest bardzo dochodowa. Dla samych “modeli” jak i marek to mnóstwo pieniędzy. Co ich obchodzi kto co o nich myśli, oni sprawdzają tylko stan konta.

Tu akurat zgoda masz prawo oceniać czy ci się podoba czy nie. I tego w żaden sposób nie kwestionuje.

No i to wyraziłem w swoim poście.

Ten outfit Konate to akurat my Polacy powinniśmy docenić. Ewidentnie wzorował się na swego czasu aktywnym na YouTube “SA Wardega” znanym z niezłych na tamten czas żartów.

A konkretniej ten strój to po prostu Slenderman, bez dwóch zdań.

Ściąganie Isaka to nieporozumienie ale to poniżej to już kuriozum :D:D

https://angielskieespresso.pl/post/183314/2026/03/26/alexander-isak-opuszcza-liverpool-dolaczy-do-giganta/

Angielskie Espresso już od jakiegoś czasu szoruje dno jako serwis plotkarski xDDDD. Pytali co Stanowski i jego stara o tym sądzi?

1 polubienie

Oho nowy Slot w druzynie
Mac Slotister
Zdjęcie z dzis

przyznam się, że prychłem :joy:

2 polubienia

Gdzie tu masz Slota😃, bardzo dobrze wygląda chłopczyna, a co lepiej by było żeby sobie wyczes Ekitike sprawił? Albo warkoczyki ala Szobo i chustkę ala Frimpong?

Dla mnie wygląda trochę jak Becks.

Fakt, Szobo to taki trochę Liverpoolski Model Mięciel-Tinky Winky, nie wszystkim się to musi podobać, ważne żeby forma i zaangażowanie się zgadzało.

1 polubienie

2 polubienia

Dla mnie bardziej jak lump spod spożywczaka ale dzisiejsza moda jest lumpowata więc co się dziwić.

11 polubień

1 polubienie