Humor

Obrzydliwy klub

6 polubień

Lubię czasami wrócić do szant z angielskich boisk i posłuchać starych dobrych przyśpiewek :smiley:
Moja ulubiona → “Your teeth are offside” w kierunku Suareza xD

https://youtube.com/shorts/VSyuPjh2eCM?si=NHGDbaiqlH5SX5iw

2 polubienia

Tam już pewnej wszyscy w pampersach na ostatniej prostej…

1 polubienie

Albo ustawicie Avatary na forum, albo nic nie zrobie. A avatar jest jak Dusza
@Kajojojek13 @stavrogin @el_pistolero @grypkareinkarnacja @AquerdationLFC @Scooby_Doo @osi @AustralianMagic @everlast @HappyBlancik
Więcej nicków nie moge dodać załuje za nie.
Oto moje propozycje
Kajojojek

stavrogin

El-pistolero (cenzura)

Grypkareinarnacja

AquerdationLFC

Scoobydoo

Osi

AustralianMagic

everlast

Happyblancik

13 polubień

Ustawiony na razie Andrzej Robertowicz

1 polubienie

Idąc twoim poziomem dedukcji w dopasowywaniu avatarów to powinienem mieć taki

13 polubień

Chciałbym ale niestety nie dziala :frowning:

Tzn?

#znakiznakiznaki

Podpinam się, odkąd tu jestem, próbuje zmienić sobie avatar, ale nawet po spełnieniu wszystkich kryteiów (odpowiedni rozmiar obrazka, dobrej długosci adres) wyskakuje komunikat „nie udało się uzyskać dostępu do pliku” niezależnie, czy używam pliku zapisanego na urządzeniu, czy wpisuję URL pliku istniejącego online. I tak jest ze wszystkimi obrazkami, które próbuję ustawić

2 polubienia

No też miałem z tym problem, wszystko jest tak jak być powinno a mimo wszystko wyskakuje błąd i tak brzydko ucięło mojego bohatera z avatara :frowning:

@kacciq

@HappyBlancik Jest w pyte
@Ziaja Ciekawe jaki ja bym miał dopasowany :face_with_monocle:
@GingerElf #Free Avatar
@Ziaja No po takim pocie i zdjęciu to konkretny zawodnik musiał wyjść taki 1 kilowy

1 polubienie

Myślałem, że masz taki rozciągnięty celowo :laughing:

O ten

Heh ja też głowilem się przy zmianie avatara bo ciągle jakieś błędy wychodziły. URL tego typu. Pamiętam że pobierałem Avatar i minimalizowalem go w konwerterze do tych 200x200 pikseli czy coś tam

UP THE TOFFIS

prima :rofl:

12 polubień

Moje propozycje.

2 polubienia

Mój ulubiony krem, polecanko :heart_hands:

@HappyBlancik @stavrogin @el_pistolero jestem z was dumny, i nie wiem przypadkiem czy @MrocznyJaszczomp nie ustawił avatara bo ma 10/10.
Mniej jestem dumny z tych co nie ustawili avataru. @AquerdationLFC wstydz sie GDZIE AKWARIUM
Ps. Człowieku wspaniały @Aldor prosze przywrócić stary avatar bo tamten był perfekcyjny tak jak @Flymf miał jakiś dziwny i wrócił do korzenii.
Ps.v2 nie ma bardziej wkur*iającego avatara jaki ma @SlotYNWA :rofl:
Ps.v3 niedługo wielkanoc mam nadzieję, że wróci z banicji #FreeJOSIF

6 polubień

Dzięki Twoim namowom w końcu wziąłem się za siebie i ustawiłem sobie prawilny awatar. Dziękuję za motywację do działania i pozdrawiam serdecznie.

6 polubień